Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού και στην Κρήτη

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού και στην Κρήτη

Το πρωί έριξε ακόμη και χαλάζι μέσα στην πόλη του Ηρακλείου ενώ από χθες το βράδυ επικρατούσαν έντονες καταιγίδες και σημειώθηκαν χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές

Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού και στην Κρήτη
Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού στο Ηράκλειο της Κρήτης και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη. Το πρωί έριξε ακόμη και χαλάζι μέσα στην πόλη ενώ από χθες το βράδυ επικρατούσαν έντονες καταιγίδες και σημειώθηκαν χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές.

 Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σήμερα, Μ. Πέμπτη, στην Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 5 με 6 μποφόρ, ωστόσο μέχρι σήμερα το βράδυ αναμένεται να ενισχυθούν περισσότερο.
Κλείσιμο

Χιόνισε στο Οροπέδιο Λασιθίου!


Το τριήμερο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας, όπως και την Κρήτη, ξεκίνησε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretapost.gr, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ακόμη και … χιονοπτώσεις. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία με το χιονισμένο όχημα που αναρτήθηκε στο λογαριασμό «Οροπέδιο Λασιθίου» στο facebook.Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο www.cretapost.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης