Ο καταψύκτης έκρυβε δέκα κιλά χασίς και Καλάσνικοφ!

Ο καταψύκτης έκρυβε δέκα κιλά χασίς και Καλάσνικοφ!

Απίστευτο τρόπο είχε βρει ένας 34χρονος για να παραλαμβάνει τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που διακινούσε στη Ρόδο...

Ο καταψύκτης έκρυβε δέκα κιλά χασίς και Καλάσνικοφ!
Απίστευτο τρόπο είχε βρει ένας 34χρονος για να παραλαμβάνει τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που διακινούσε στη Ρόδο, αλλά και τον παράνομο οπλισμό που είχε στην κατοχή του, μέσα σε… καταψύκτες που του έστελναν μέσω μεταφορικής εταιρείας!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν στοχοποιήσει τον 34χρονο και τον παρακολουθούσαν διακριτικά. Όταν τον είδαν να παραλαμβάνει από τη μεταφορική εταιρεία ένα καταψύκτη, τον ακινητοποίησαν, ερεύνησαν το μηχάνημα και βρήκαν κρυμμένη στο δάπεδό του μια ειδικά διαμορφωμένη συσκευασία, μέσα στην οποία υπήρχαν 10 κιλά και 150 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα πολεμικό όπλο τύπου Καλάσνικοφ με σπαστό μεταλλικό κοντάκι και γεμιστήρα!

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του νεαρού Έλληνα, όπου κατασχέθηκαν και άλλες συσκευασίες με συνολικά ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης, 12,4 γραμμάρια κοκαΐνης, ποσότητα μεθαμφεταμίνης, ένα ναρκωτικό χάπι, δύο ζυγαριές ακριβείας, ένα περίστροφο και 2.415 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών! Ακόμη, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του δράστη που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης