Ηλεία: Έφαγαν καλά πριν διαρρήξουν τέσσερις εκκλησίες!

Ηλεία: Έφαγαν καλά πριν διαρρήξουν τέσσερις εκκλησίες!

Αρχικά διέρρηξαν μια καντίνα και αφού έφαγαν, πήραν σβάρνα τους ναούς και άδειαζαν παγκάρια

Ηλεία: Έφαγαν καλά πριν διαρρήξουν τέσσερις εκκλησίες!
Είχαν προγραμματίσει καλά τις κινήσεις τους οι άγνωστοι ιερόσυλοι που ξεκίνησαν με κλεμμένα αυτοκίνητα από την Κυπαρισσία για να λεηλατήσουν εκκλησίες στη νότια Ηλεία. Πριν αρχίσουν την επιδρομή τους, φρόντισαν να… φάνε καλά!

Αρχικά, διέρρηξαν μια καντίνα στην περιοχή Καλό Νερό και το… γλέντησαν με μπύρες και σουβλάκια! Στη συνέχεια, με τα στομάχια γεμάτα, πήραν σβάρνα τους ναούς παραβιάζοντας τα παγκάρια και το φιλόπτωχο ταμείο. Από την εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στον Κακόβατο άρπαξαν 200 ευρώ, από το ναό του Τιμίου Προδρόμου στην περιοχή του Ξηροχωρίου άλλα 200, από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Κρέστενα 350 ευρώ και από το ναό των Αγίων Αποστόλων στις Ράχες άλλα 150 ευρώ!

Λίγες ώρες μετά τις διαρρήξεις, στα νερά της λίμνης Καϊάφα βρέθηκε ένα λευκό αγροτικό φορτηγάκι το οποίο αποδείχθηκε κλεμμένο και, προφανώς, έριξαν μέσα οι δράστες προσπαθώντας να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Το όχημα ανασύρθηκε και εξετάζεται από τους ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης