Νέα αυτοκτονία μετανάστη στην Αμυγδαλέζα

Νέα αυτοκτονία μετανάστη στην Αμυγδαλέζα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατούμενοι έχουν βγει από τις πτέρυγές τους και διαμαρτύρονται. Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις των ΜΑΤ και μηχανές της ομάδας ΔΕΛΤΑ, ενώ υπάρχουν φόβοι των κρατουμένων για άγρια καταστολή

Νέα αυτοκτονία μετανάστη στην Αμυγδαλέζα
Λίγο μετά τη μεταγωγή του από την Κρήτη στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας μετανάστης έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του.

Αμέσως ενημερώθηκαν για το περιστατικό η αναπληρώτρια υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασφάλεια αναλαμβάνει να διερευνήσει τα αίτια της αυτοκτονίας του Πακιστανού που βρέθηκε κρεμασμένος, το απόγευμα της Παρασκευής (13/2). Ιατροδικαστής μετέβη για νεκροψία-νεκροτομή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρατούμενοι έχουν βγει από τις πτέρυγές τους και διαμαρτύρονται. Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις των ΜΑΤ και μηχανές της ομάδας ΔΕΛΤΑ, ενώ υπάρχουν φόβοι των κρατουμένων για άγρια καταστολή.

Η υπεύθυνη για τα θέματα μετανάστευσης, με αφορμή και το νέο τραγικό συμβάν, αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα μέτρα.

Νωρίτερα, μετανάστες είχαν καταγγείλει στην Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) πως «ένας μετανάστης από το Πακιστάν, αυτοκτόνησε στο κελί Α1».  

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τη Βασιλική Κατριβάνου θα μεταβεί στο κέντρο κράτησης, στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης