Νεκρός 23χρονος κρατούμενος στην Αμυγδαλέζα

Νεκρός 23χρονος κρατούμενος στην Αμυγδαλέζα

Τα αίτια του θανάτου του θα διευκρινιστούν σήμερα, καθώς αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση

Νεκρός 23χρονος κρατούμενος στην Αμυγδαλέζα
Ένας αλλοδαπός κρατούμενος στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας, πέθανε την περασμένη Τρίτη στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Αφγανό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια του θανάτου του θα διευκρινιστούν σήμερα, καθώς αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση. 

Κλείσιμο
Ωστόσο, οι εκτιμήσεις των αρμόδιων Αρχών είναι ότι πιθανότατα ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αφού ο νεαρός είχε πνευμονολογικά προβλήματα.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 23χρονος, το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου, ένοιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Μετά τις εξετάσεις που του έγιναν, όμως, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στα κρατητήρια της Αμυγδαλέζας. Ωστόσο, την περασμένη Κυριακή, ένοιωσε πάλι αδιαθεσία και διακομίστηκε για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, απ' όπου τον έστειλαν στο «Σωτηρία». Εκεί άφησε την τελευταία του πνοή, την επόμενη μέρα.

Αμέσως διατάχθηκε η διενέργεια νεκροτομής, προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου, ενώ διενεργείται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Παπάγου.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο καιρό, έχουν σημειωθεί άλλοι δύο θάνατοι αλλοδαπών κρατουμένων από παθολογικά αίτια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης