Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που φέρεται ως συνεργός του Ξηρού

Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που φέρεται ως συνεργός του Ξηρού

Θα οδηγούσε το αυτοκίνητο διαφυγής στο σχεδιαζόμενο χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού - Κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και διακεκριμένη κλοπή

Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος που φέρεται ως συνεργός του Ξηρού
Την ερχόμενη Τρίτη θα απολογηθεί τελικά ο 23χρονος που συνελήφθη στη Γλυφάδα ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού. Ο 23χρονος Ελληνας, αρμενικής καταγωγής
 οδηγήθηκε σήμερα στον εδικό εφέτη ανακριτή αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Κλείσιμο


Ο νεαρός συλληφθείς, με βάση ασφαλείς πληροφορίες, θα οδηγούσε το αυτοκίνητο διαφυγής στο σχεδιαζόμενο χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού. 



Ο συλληφθείς είναι σεσημασμένος, ενώ τα αποτυπώματά του βρέθηκαν στο παρατημένο βανάκι στο Αιγάλεω που κατηγορείται ότι το είχε κλέψει. Σημειώνεται ότι το ΙΧ φορτηγό βρέθηκε μετά τη σύλληψη του Ξηρού.

Ο 23χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βάσει του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον ειδικό εφέτη ανακριτή, κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και διακεκριμένη κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης