Μετέφερε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης με το πλοίο στην Κω

Μετέφερε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης με το πλοίο στην Κω

Tα ναρκωτικά δεν έφτασαν ποτέ στα στέκια τοξικομανών του νησιού - Συνελήφθησαν μια 18χρονη Ρουμάνα - το «βαποράκι» - και ένας 32χρονος Έλληνας

Μετέφερε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης με το πλοίο στην Κω
Έφτασε στον προορισμό της η νεαρή αλλοδαπή που είχε αναλάβει να μεταφέρει στην πόλη της Κω μια σημαντική ποσότητα ηρωίνης με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά για λογαριασμό ενός 32χρονου Έλληνα, αλλά τα ναρκωτικά δεν έφτασαν ποτέ στα στέκια τοξικομανών του νησιού.

Με αστραπιαίες κινήσεις οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας έκαναν αιφνιδιαστική επιχείρηση στο σπίτι του υπόπτου και τον συνέλαβαν μαζί με την 18χρονη Ρουμάνα, η οποία του είχε μόλις παραδώσει τα 257,25 γραμμάρια ηρωίνης που μετέφερε. Μαζί με το παράνομο εμπόρευμα, βρέθηκαν κατά την έρευνα και κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά και το ποσό 300 ευρώ.

Ο 32χρονος και το «βαποράκι» από τη Ρουμανία οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω με κατηγορίες για μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, αλλά η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εντοπιστεί και ο άνθρωπος που μίσθωσε τη νεαρή αλλοδαπή για να μεταφέρει την ηρωίνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης