Πάνω από 125 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην Αττική τις τελευταίες ώρες

Πάνω από 125 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην Αττική τις τελευταίες ώρες

Το τελευταίο 24ωρο έπεσε στην Αθήνα το 1/7 της βροχής που πέφτει στη διάρκεια ενός έτους!

Πάνω από 125 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην Αττική τις τελευταίες ώρες
Περισσότερες από 125 κλήσεις έχει δεχθεί σήμερα η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων αλλά και παροχή βοήθειας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Συνολικά 56 συνεργεία με 120 πυροσβέστες έσπευσαν στα διάφορα σημεία, αλλά σύμφωνα με την Υπηρεσία τα συμβάντα αντιμετωπίστηκαν χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο 24ωρο έπεσε στην Αθήνα το 1/7 της βροχής που πέφτει στη διάρκεια ενός έτους!

Πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και θα χτυπήσουν  τις επόμενες ώρες τα ανατολικά και τα νότια της χώρας.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, οι ισχυρές βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν στην Αττική τις επόμενες δύο ώρες περίπου, επιδεινώνοντας το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί από το πρωί της Παρασκευής. Ωστόσο, το κύμα κακοκαιρίας φαίνεται να περνά και από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί, καθώς οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους, ενώ το σαββατοκύριακο προβλέπεται ηλιόλουστο.

Η ανατολική Πελοπόννησος και η νότια Εύβοια ακολουθούν την Αττική με έντονες μπόρες που αναμένεται να περιοριστούν σημαντικά τις επόμενες ώρες, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Αντίθετα, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τις επόμενες ώρες θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες και νοτιάδες, που αργότερα θα στραφούν σε βοριάδες εντάσεως 7 με 8 μποφόρ. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης