Μακελειό στον Πειραιά: Σε σοβαρή κατάσταση εννέα τραυματίες

Μακελειό στον Πειραιά: Σε σοβαρή κατάσταση εννέα τραυματίες

Δύο τραυματίες μεταφέρονται στον Ερυθρό Σταυρό για να χειρουργηθούν - Πέντε θαμώνες του μπαρ νοσηλεύονται στο Αττικόν με τραύματα στα χέρια και στο κεφάλι - Στον Ευαγγελισμό, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 23 ετών με διαμπερή τραύματα χειρουργούνται αυτή την ώρα - Συνολικά εννέα τραυματίες νοσηλεύονται αυτή την ώρα

Μακελειό στον Πειραιά: Σε σοβαρή κατάσταση εννέα τραυματίες
Μετά το πρωτοφανές μακελειό σε μπαρ στον Πειραιά, 15 άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Έντεκα από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Αττικόν.
Οι επτά νεαροί τραυματίες κρίθηκε ότι ειναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, χωρίς όμως να έχει αποσαφηνιστεί αν κινδυνεύει η ζωη τους. Φέρουν τραύματα στα χέρια, στο θώρακα και στο κεφάλι από τους πυροβολισμούς του άγνωστου δράστη. Οι δύο εκ των τραυματιών φέρουν τραύματα στο θώρακα και μεταφέρονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για να χειουργηθούν, αφού στο Αττικόν δεν λειτουργεί θωρακοχειρουργική κλινική. Οι τραυματίες είναι όλοι νεαρής ηλικίας, κάτω των 30 ετών.
Οι υπόλοιποι τέσσερις (από τους 11 που διακομίστηκαν στο Αττικόν) είχαν επιπόλαια τραύματα και έφυγαν από το νοσοκομείο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στον Ευαγγελισμό διακομίστηκαν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, απο τους οποίους οι δύο βρίσκονται στο χειρουργείο. Πρόκειται για δύο νέους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, 23 ετών. Ο νεαρός φέρει διαμπερές τράυμα στο θώρακα και η 23χρονη διαμπερές τραύμα στο μηρό. Και οι δύο αυτή την ώρα χειρουργούνται.
Κλείσιμο

Οι υπόλοιποι δύο νέοι, από τους τέσσερις που διακομίστηκαν στον Ευαγγελισμό, πήραν εξιτήριο.

Συνολικά στο Αττικόν, στον Ευαγγελισμό και στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύονται αυτή την ώρα εννέα άνθρωποι οι οποίοι τραυματίστηκαν από τα πυρά του παρανοϊκού δράστη που γάζωσε το μπαρ «Έτσι απλά ελληνάδικο» στην ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης