Το ΣΔΟΕ κάνει “φύλλο και φτερό” την κληρονομιά του Γ. Τσικόγια

Το ΣΔΟΕ κάνει “φύλλο και φτερό” την κληρονομιά του Γ. Τσικόγια

Ο Γιώργος Τσικόγιας διατηρούσε για χρόνια ένα ηλεκτρολογικό κατάστημα στο κέντρο του Ρεθύμνου ενώ δεν είχε ευτυχήσει να κάνει οικογένεια

Το ΣΔΟΕ κάνει “φύλλο και φτερό” την κληρονομιά του Γ. Τσικόγια
Το ΣΔΟΕ Κρήτης σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα παρενέβη στην υπόθεση της μεγάλης κληρονομιάς του Γ. Τσικόγια προς τη Μητρόπολη Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στην Κρήτη ζητά με έγγραφό της που έστειλε στις τράπεζες και σε οικονομικές υπηρεσίες να δεσμευτούν τα χρηματικά ποσά που υπάρχουν στην τράπεζα για να ελεγχθεί η προέλευση των χρημάτων και των περιουσιακών στοιχείων.

Υποστηρίζεται ότι υπάρχουν υποψίες για μεγάλη φοροδιαφυγή επειδή δεν έχουν δηλωθεί τα χρήματα αυτά και ο τρόπος που αποκτήθηκαν τα περιουσιακά στοιχεία.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γ. Τσικόγιας άφησε κληρονομιά 5.9 εκατομμύρια ευρώ και 4 ακίνητα στη Μητρόπολη Ρεθύμνου.

Κλείσιμο
Ο Γιώργος Τσικόγιας διατηρούσε για χρόνια ένα ηλεκτρολογικό κατάστημα στο κέντρο του Ρεθύμνου ενώ δεν είχε ευτυχήσει να κάνει οικογένεια.

«Ως ανέλπιστο δώρο από το Θεό» χαρακτήρισε σε συνέντευξη Τύπου ο μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιος την περιουσία που άφησε ο Γεώργιος Τσικόγιας στη Μητρόπολη

Πηγή: www.cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης