Λοβέρδος: Δεν θα χαθεί ούτε μια ώρα μάθημα στα σχολεία

Λοβέρδος: Δεν θα χαθεί ούτε μια ώρα μάθημα στα σχολεία

Ο υπουργός Παιδείας είπε ότι θα αναπληρωθούν όλες οι ώρες των μαθημάτων που δεν έγιναν λόγω των καταλήψεων και κατήγγειλε «ανώτερες παρεμβάσεις» στο χώρο των σχολείων

Λοβέρδος: Δεν θα χαθεί ούτε μια ώρα μάθημα στα σχολεία
Στις καταλήψεις στο χώρο των σχολείων αναφέρθηκε ο υπουργός Παιδείας μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στο δελτίο ειδήσεων της Νέριτ.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε την κάμψη που έχει σημειωθεί στο φαινόμενο, λέγοντας από 500 σχολεία που δεν λειτούργησαν τη Δευτέρα, την Τρίτη ο αριθμός τους έπεσε στα 364, ενώ από αύριο θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα καθώς σήμερα τα σχολεία παρέμειναν κλειστά λόγω των εκλογών που διεξήχθησαν για την ανάδειξη αντιπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών.

Κλείσιμο
Ο υπουργός Παιδείας υπογράμμισε ότι «δε θα χαθεί ούτε μια ώρα μάθημα», εξηγώντας ότι όλες οι ώρες που χάθηκαν θα αναπληρωθούν. «Δεν θα αφήσουμε να χαθεί ένα δεκαπενθήμερο έτσι» τόνισε ο υπουργός Παιδείας, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι από αύριο όλα θα κυλήσουν ομαλότερα. 

Ο κ. Λοβέρδος κληθείς να σχολιάσει σχετικές καταγγελίες που αφορούν ξυλοδαρμό και προσαγωγές μαθητών, μίλησε για «ανώτερες» παρεμβάσεις στο χώρο των σχολείων και των καταλήψεων τις οποίες και καταδίκασε. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης