Μεγάλες ποσότητες από χασίς, όπλα και κροτίδες στη Βόνιτσα

Μεγάλες ποσότητες από χασίς, όπλα και κροτίδες στη Βόνιτσα

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας

Μεγάλες ποσότητες από χασίς, όπλα και κροτίδες στη Βόνιτσα
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια «χτύπησαν» οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λευκάδας, που έβαλαν στο χέρι δυο άνδρες οι οποίοι καλλιεργούσαν χασισόδεντρα και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης στην περιοχή Μοναστηράκι της Βόνιτσας, χωρίς να έχουν σχέση ο ένας με τον άλλο!

Μάλιστα, ο ένας από αυτούς ηλικίας 37 χρόνων, είχε στην κατοχή του ένα μικρό οπλοστάσιο με ένα πιστόλι κρότου- λάμψης με πέντε αβολίδοτα φυσίγγια στο γεμιστήρα, δύο αεροβόλα πιστόλια, έξι αμπούλες και μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου. Στο σπίτι του και στους βοηθητικούς χώρους του, βρέθηκαν τρία κιλά και 903 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένα δενδρύλλιο ύψους δυο μέτρων.

Κλείσιμο
Ο δεύτερος που συνελήφθη, ήταν ένας 39χρονος στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν άλλο ένα κιλό και 235 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο αποξηραμένα δενδρύλλια και 74 κροτίδες. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης