Το νέο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ: Παραμένει πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος ο Πέτρος Μάης
Ορίστηκε από το Εποπτικό Συμβούλιο του Οργανισμού
Ο Πέτρος Μάης επελέγη από το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ για τη θέση του προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.
Τα υπόλοιπα μέλη είναι ο πολιτικός επιστήμονας Παναγιώτης Αναστόπουλος του Δημητρίου , ο αναπληρωτής καθηγητής Πέτρος Καβάσαλης, η νομικός Αδριανή Παπαδριανού και ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Πρίφτης.
Τα μέλη του ΔΣ της εταιρείας θα έχουν πενταετή θητεία.
Υπενθυμίζεται ότι η σύνθεση και η νομιμότητα της λειτουργίας του Εποπτικού Συμβουλίου έχει αμφισβητηθεί από τον παραιτηθέντα Αντιπρόεδρο του Οργάνου, κ. Ανδρέα Ζούλα.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.