Μαφιόζικη εκτέλεση άντρα στην Ομόνοια

Μαφιόζικη εκτέλεση άντρα στην Ομόνοια

Από τον καταιγισμό των πυρών έχει τραυματιστεί και μία γυναίκα - Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία - Στο σημείο βρέθηκαν οκτώ κάλυκες από Καλάσνικοφ - 42 ετών το θύμα

Μαφιόζικη εκτέλεση άντρα στην Ομόνοια
Αιματηρή ένοπλη επίθεση, με έναν 42χρονο άντρα νεκρό και μία γυναίκα τραυματισμένη, σημειώθηκε, στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε μπαρ, στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης, στην περιοχή της πλατείας Βάθη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα σταμάτησε μπροστά στο μπαρ -το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας- και ο συνοδηγός «γάζωσε», με πυροβόλο όπλο, τύπου Καλάσνικοφ, το μαγαζί όπου εκείνη τη στιγμή μέσα υπήρχαν συνολικά επτά θαμώνες.

Κλείσιμο


Από τις σφαίρες έπεσε νεκρός ο 42χρονος ο οποίος, την ώρα εκείνη, ήταν έξω από την πόρτα του μαγαζιού, ενώ τραυματίστηκε μια γυναίκα που ήταν δίπλα του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Οι δράστες, στη συνέχεια, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ωστόσο τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα. Από το σημείο οι αστυνομικοί έχουν μαζέψει τουλάχιστον οκτώ κάλυκες από Καλάσνικοφ. 

Έρευνα για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης