Σέρρες: Πωλούσε κλεμμένα εξαρτήματα μηχανών μέσω Ίντερνετ

Σέρρες: Πωλούσε κλεμμένα εξαρτήματα μηχανών μέσω Ίντερνετ

Συνελήφθη ένας 28χρονος άνδρας στο σπίτι του οποίου βρέθηκε επιπλέον ακατέργαστη κάνναβη και παράνομος οπλισμός  

Σέρρες: Πωλούσε κλεμμένα εξαρτήματα μηχανών μέσω Ίντερνετ
Την κατάλληλη στιγμή έστησαν μπλόκο οι άνδρες της Ασφαλείας στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 28χρονου στις Σέρρες, για τον οποίο είχαν στοιχεία ότι πωλούσε μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο κλεμμένα εξαρτήματα και ανταλλακτικά μοτοσικλετών.

Μόλις άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του, βρήκαν μέσα ένα ζευγάρι καθρέφτες που είχαν κλαπεί στις 6 Οκτωβρίου από τη μοτοσικλέτα ενός 36χρονου, δύο σέλες μοτοσικλετών και διάφορα εργαλεία η νόμιμη κατοχή των οποίων εξετάζεται.

Κλείσιμο
Μια απόδειξη αποστολής ταχυδρομικού δέματος που υπήρχε στο αυτοκίνητο, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για το ταχυδρομικό εμπόριο. Μάλιστα, σε ένα από τα δυο σπίτια του νεαρού στις Σέρρες, βρέθηκε ένα δέμα το οποίο θα έστελνε σε υποψήφιο αγοραστή στη Ρόδο.

Ο 28χρονος θα έμενε ελεύθερος καθώς τα αδικήματά του δεν ήταν αυτόφωρα, αλλά δεν απέφυγε τη σύλληψη αφού στα σπίτια του βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 1,6 γραμμαρίου, ένα σπαθί, ένα μαχαίρι και ένα στιλέτο.

Κατασχέθηκαν, ακόμη, διάφορα μέρη και εξαρτήματα μοτοσικλετών, 100 ευρώ και ένα χαρτί με χειρόγραφες σημειώσεις για τις πωλήσεις που έκανε. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σερρών στον οποίο παραπέμφθηκε, του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης