Είχε μαζί του πιστόλι και δεκάδες σφαίρες

Είχε μαζί του πιστόλι και δεκάδες σφαίρες

Έτοιμος για… μάχη ήταν ένας 51χρονος Έλληνας που είχε μπει στο στόχαστρο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κέρκυρα....

Είχε μαζί του πιστόλι και δεκάδες σφαίρες
Έτοιμος για… μάχη ήταν ένας 51χρονος Έλληνας που είχε μπει στο στόχαστρο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών στην Κέρκυρα, καθώς ήταν ύποπτος για υπόθεση ναρκωτικών. Τον ακινητοποίησαν αμέσως, όμως, χωρίς να προλάβει να χρησιμοποιήσει το όπλο του.

Κατά την έρευνα που του έκαναν οι αστυνομικοί στην κατοικία του 51χρονου, διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι με δύο γεμιστήρες και συνολικά 36 φυσίγγια, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν και 29 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού. Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών.

*** Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 23χρονος στην πόλη της Ρόδου και στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 16 εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε. Ο νεαρός Έλληνας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης