Σε απεργία πείνας και δίψας προχωρά ο Σταμπούλος - Μεταφέρεται στις φυλακές Λάρισας

Σε απεργία πείνας και δίψας προχωρά ο Σταμπούλος - Μεταφέρεται στις φυλακές Λάρισας

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταγωγή του - Αρνείται να μεταβεί σε άλλη φυλακή πέρα του Κορυδαλλού 

Σε απεργία πείνας και δίψας προχωρά ο Σταμπούλος - Μεταφέρεται στις φυλακές Λάρισας
Με νέα δήλωση μέσα από τα κρατητήρια του Μεταγωγών που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ο Αντώνης Σταμπούλος, φερόμενο μέλος της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», λέει ότι προχωρά σε απεργία πείνας και δίψας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταγωγή του και αρνείται να μεταβεί σε οποιαδήποτε άλλη φυλακή πέρα του Κορυδαλλού. Όπως, όμως, έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης τελικά θα μεταφερθεί στις φυλακές Λάρισας.

Αγνωστο παραμένει πώς αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος βρίσκεται κρατούμενος κατάφερε να γράψει και να στείλει τις δηλώσεις του σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου, στις οποίες σχολιάζει τα γεγονότα γύρω από τη σύλληψή του και προαναγγέλλει τις επόμενες κινήσεις του.  

«Έδωσα μάχη στην αντιτρομοκρατική για να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου και θα συνεχίσω να το κάνω κι από το Μεταγωγών που με μετέφεραν απόψε», σημειώνει μεταξύ άλλων, ενώ αναφερόμενος στη μεταγωγή του προσθέτει πως «παρά την εισαγγελική παραγγελία για μεταγωγή μου στις φυλακές Κορυδαλλού, το γεγονός ότι με έφεραν εδώ αποκαλύπτει ότι υπάρχει ισχυρή πίεση και προσπάθεια να με  στείλουν σε κάποια άλλη μακρινή φυλακή,  προς εξόντωση όχι τόσο δική μου, αφού  ξέρουν ότι πολιτικά  υπερασπίζομαι τη θέση μου ακόμη κι αν με στείλουν στη Σιβηρία, αλλά κυρίως  της οικογένειάς μου  που θα αναγκάζεται να ταξιδεύει ώρες για να με δει,  αλλά  και με στόχο  για τη δυσχέρανση του έργου της συνηγόρου».

Κλείσιμο
Καταλήγοντας, ο λεγόμενος σύμφωνα με την Αντιτρομοκρατική και ως «Ιταλός», αναφέρει τα εξής: «Δεν θα αφήσω την αλητεία της αντιτρομοκρατικής και των πολιτικών προϊστάμενων της να τσακίσει τους δικούς μου ανθρώπους. Και γι’ αυτό πριν ακόμη μου αναγγείλουν  πού θα με στείλουν, εγώ προειδοποιώ ότι δεν δέχομαι να πάω πουθενά αλλού εκτός από τον Κορυδαλλό,  κοντά στην οικογένειά μου και τη συνήγορο. Δηλώνω λοιπόν ότι  από τώρα ξεκινάω απεργία πείνας και δίψας! Κι από δω που είμαι  προειδοποιώ, ότι  δεν πρόκειται να με πάρουν  παρά μόνο  σηκωτό».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης