Νέο τροχαίο με νταλίκα στην Εγνατία Οδό

Νέο τροχαίο με νταλίκα στην Εγνατία Οδό

Ευτυχώς, ωστόσο αυτή τη φορά, δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές

Νέο τροχαίο με νταλίκα στην Εγνατία Οδό
Τέλος δεν φαίνεται να έχουν τα τροχαία στην Εγνατία  Οδό. Δεν πρόλαβαν να περάσουν 24 ώρες από το πολύνεκρο τροχαίο στη Βέροια, και λίγο μετά τις 00:30 τα ξημερώματα σημειώθηκε νέο τροχαίο με νταλίκα στην Ήπειρο, μεταξύ του Ελευθεροχωρίου και του κόμβου Νεοχωρίου, στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα.

Ευτυχώς, αυτή τη φορά, δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο υλικές ζημιές, από αυτοκίνητα που... πέταγαν και προσγειώνονταν στο... οδόστρωμα!

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το epirusgate, νταλίκα με ξένες πινακίδες που μετέφερε αυτοκίνητα και κινούνταν με κατεύθυνση το λιμάνι της Θεσπρωτικής πρωτεύουσας, ξαφνικά και λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος «δίπλωσε» με αποτέλεσμα να... «φύγουν» τα αυτοκίνητα που μετέφερε και να διασκορπιστούν στο οδόστρωμα.

Εκείνη την ώρα η κυκλοφορία ήταν περιορισμένη και δεν κυκλοφορούσαν σε κοντινή απόσταση άλλα αυτοκίνητα. Όπως ήταν φυσικό, αμέσως σήμανε συναγερμός στα συνεργεία της Εγνατίας Οδού και οι υπεύθυνοι του αυτοκινητόδρομου διέκοψαν την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο, μέχρις ότου μαζευτούν από το οδόστρωμα τα διασκορπισμένα αυτοκίνητα.

Έπειτα από περίπου μιάμιση ώρα το συγκεκριμένο τμήμα της Εγνατίας Οδού, δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης