Σιγή ιχθύος φαίνεται ότι έχει επιβληθεί για τα αποτελέσματα των ερευνών στο ναυάγιο των Αντικυθήρων που έχουν ξεκινήσει από τις 15 Σεπτεμβρίου.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, που επικαλούνται τα όσα αποκάλυψε ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Αικατερίνη Λασκαρίδη», Πάνο Λασκαρίδη - εκ των χορηγών της αρχαιολογικής αποστολής - σε εκδήλωση στα Κύθηρα, την Παρασκευή, η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού απαγόρευσε την προγραμματισμένη ανακοίνωση, ώστε η παρουσίαση των ευρημάτων να γίνει στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες, από τον ίδιο τον υπουργό Κώστα Τασούλα.
Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για σημαντικά ευρήματα της ενάλιας ανασκαφικής έρευνας καθώς μεταξύ άλλων βρέθηκε και μεγάλη ποσότητα χάλκινων νομισμάτων.
Κατά πληροφορίες οι ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 9 Οκτωβρίου, οπότε και στο νησία αναμένεται να βρεθεί - πιθανότατα - ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.