«Γιατί τόσο μίσος για το παιδί μου;» αναρωτιέται ο πατέρας του νεκρού οπαδού

«Γιατί τόσο μίσος για το παιδί μου;» αναρωτιέται ο πατέρας του νεκρού οπαδού

Το μυαλό μου πάει ότι αυτοί που χτύπησαν ήξεραν τι έκαναν, δηλώνει ο Βασίλης Κατσούλης - Δεν ήταν παιδάκια που πήγαν να παίξουν σφαλιάρες οι δράστες, υποστηρίζει

«Γιατί τόσο μίσος για το παιδί μου;» αναρωτιέται ο πατέρας του νεκρού οπαδού
Ένα μεγάλο γιατί βασανίζει από τις 15 Σεπτεμβρίου τον Βασίλη Κατσούλη, τον πατέρα του άτυχου Κωνσταντίνου Κατσούλη, του τελευταίου θύματος της τυφλής οπαδικής βίας.

Με τον θάνατο του γιου του τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Βασίλης Κατσούλης αναζητά απάντηση στο «γιατί  υπήρξε τόσο μεγάλο μίσος» για τον γιο του.

Όπως δήλωσε στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ οι δύο ομάδες, ο Εθνικός και ο Ηρόδοτος, δεν είχαν εμπάθεία μεταξύ τους και οι οπαδοί τους δεν είχαν προηγούμενα αφού ήταν η πρώτη φορά που συναντιόντουσαν σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Κλείσιμο
Και το ερώτημα γίνεται μεγαλύτερο για τον κύριο Βασίλη καθώς αναρωτιέται: Εσείς ξέρετε να χειριστείτε σιδερογροθιά ώστε τα χτυπήματά σας να μην αφήσουν τραυματισμό; Γιατί να μην πάει το μυαλό μου ότι αυτοί που χτύπησαν ήξεραν τι έκαναν;

Κατά τον κ. Κατσούλη αυτοί που επιτέθηκαν στο γιο του «δεν ήταν παιδάκια που πήγαν να παίξουν απλά μπουνιές» αλλά τα κίνητρά τους, όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, ήταν φασιστικά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης