Πολυετείς καθείρξεις επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στους κατηγορούμενους για την επίθεση στο στέκι «Αντίπνοια» στα Πετράλωνα το 2008 κατά την οποία τραυματίστηκαν δυο άτομα.
Ειδικότερα και οι δυο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά την επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής.
Κλείσιμο
Οι δυο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε 13 χρόνια και έξι μήνες και 11 χρόνια και 6 μήνες κάθειρξη χωρίς αναστολή εκτέλεσης της ποινής. Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.
Οι δυο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες κατά την απολογία τους, ωστόσο, δεν έπεισαν το δικαστήριο που έλαβε την καταδικαστική απόφαση ομόφωνα
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.