Κρήτη: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τον τραυματισμό του 46χρονου στο γήπεδο

Κρήτη: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τον τραυματισμό του 46χρονου στο γήπεδο

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες στις απολογίες τους και οι τρεις εμπλεκόμενοι - Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ο τρίτος κατηγορούμενος - Παραδόθηκε και θα απολογηθεί την Παρασκευή ο τέταρτος

Κρήτη: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για τον τραυματισμό του 46χρονου στο γήπεδο
Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τρεις άνδρες που συμμετείχαν στα επεισόδια στο γήπεδο στον αγώνα του Ηροδότου με τον Εθνικό, ενώ εμφανίστηκε και ο τέταρτος που αναζητούσε η αστυνομία, ο 32χρονος, ο οποίος έφτασε μαζί με το δικηγόρο του, Νίκο Φαρσάρη.

Σύμφωνα με το
cretalive.gr, προφυλακίστηκαν ο 27χρονος που φέρεται ότι επιχείρησε να κατεβάσει το πανό του Εθνικού από τις κερκίδες αλλά και ο 24χρονος που φέρεται να έχει χτυπήσει τον 46χρονο φίλαθλο του Ηροδότου.

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που αγωνίζεται ο Ηρόδοτος αφέθηκε ο 22χρονος που φέρεται να είχε συμμετοχή στην προσπάθεια να κατεβάσουν το πανό από τις κερκίδες.

Στις απολογίες τους αρνήθηκαν όλοι τις σε βάρος τους κατηγορίες.
Κλείσιμο

Ο 32χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 13.00 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ με δεδομένο ότι δεν έχει εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, είναι ελεύθερος ως την απολογία του (Διαβάστε περισσότερα εδώ).


Πηγή βίντεο: www.cretapost.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης