Απολογούνται οι τρεις που τραυμάτισαν βαριά τον φίλαθλο

Απολογούνται οι τρεις που τραυμάτισαν βαριά τον φίλαθλο

Απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή για τους τρεις συλληφθέντες - Αναζητείται ένας 32χρονος


Απολογούνται οι τρεις που τραυμάτισαν βαριά τον φίλαθλο
Ενώπιον της ανακτίτριας απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες για τα επεισόδια στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Εν τω μεταξύ, από την αστυνομία αναζητείται ακόμη ένα άτομο, ηλικίας 32 ετών.

Κλείσιμο
Οι τρεις αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ο 46χρονος φίλαθλος του Εθνικού, Κώστας Κατσούλης, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε, έχοντας υποστεί βαριά εγκεφαλική αιμορραγία. Έπειτα από την αγγειογραφία στην οποία υποβλήθηκε από την ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου διαπιστώθηκε ότι η εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία δεν προκλήθηκε από ανεύρυσμα. Αυτό ουσιαστικά δείχνει ότι μπορεί ο τραυματισμός του 46χρονου να έχει προκληθεί από χτύπημα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση του 46χρονου παραμένει σοβαρή ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε τραχειοστομία ενώ οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν, για την ώρα, την αιμορραγία.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος και ο 22χρονος φέρονται να επιχείρησαν να κατεβάσουν το πανό με το έμβλημα της ομάδας του Εθνικού, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα μια ομάδα 15-20 οργανωμένων οπαδών του Ηροδότου, που βρίσκονταν ακριβώς απέναντι κινήθηκαν στη βόρεια κερκίδα και προκάλεσαν συμπλοκή, κατά την οποία τραυματίστηκαν οι δύο φίλαθλοι της ομάδας του Εθνικού. Οι δύο που κατέβασαν το πανό φέρονται να συμμετείχαν και στη συμπλοκή, αλλά ο 32χρονος και ο 24χρονος φέρονται να χτύπησαν τον 46χρονο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης