Αεροδιακομιδή με C-130: Στο 401 ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού

Αεροδιακομιδή με C-130: Στο 401 ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού

Νοσηλεύεται με βαριά εγκεφαλική αιμορραγία

Αεροδιακομιδή με C-130: Στο 401 ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού
Την πύλη του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών πέρασε το μεσημέρι της Δευτέρας το ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Μετά τη διαπίστωση των σοβαρών τραυμάτων του, οι γιατροί του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλέιου αποφάσισαν να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Η αεροκομιδή του άτυχου φιλάθλου, που δέχτηκε την επίθεση οπαδών του Ηροδότου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της αγαπημένης του ομάδας με το σύλλογο της Αλικαρνασσού, στήθηκε σε χρόνο-ρεκόρ.

Μόλις οι γιατροί του Βενιζέλειου Νοσοκομείου διαπίστωσαν τη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία, αμέσως ζήτησαν από τους αρμόδιους φορείς την εσπευσμένη μεταφορά του 46χρονου άνδρα στην Αθήνα.

Το C-130, που πέταξε για την Κρήτη σήμερα το πρωί, επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας αργά το μεσημέρι. Εκεί, τον Κώστα Κατσούλη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα έφτασε στο νοσοκομείο της λεωφόρου Κατεχάκη.
Κλείσιμο

Οι γιατροί του 401 αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν εξετάσεις στον άτυχο φίλαθλο, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε κάποια χειρουργική επέμβαση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης