Οι Τούρκοι καταγγέλλουν για εγκλωβισμό τα ελληνικά F-16!
Την δική τους εκδοχή για την παραβίαση του εναερίου χώρου δίνουν για ακόμα μια φορά οι γείτονες
Τη δική του ανακοίνωση για το χθεσινό περιστατικό παραβίασης του εθνικού μας εναέριου χώρου εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας και δημοσίευσε η εφημερίδα «HaberTurk». Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, το ελληνικό αεροσκάφοςω υποτίθεται πως «εγκλώβισε» το τουρκικό και μάλιστα δύο φορές, ενώ το δημοσίευμα έχει τίτλο «Παρενόχληση από ελληνικό αεροσκάφος».
«Μια εκπαιδευτική πτήση σε διεθνή εναέριο χώρο στο Αιγαίο εγκλωβίστηκε δύο φορές από αεροσκάφος που ανήκει στην Ελλάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ πάντως, αεροσκάφος τύπου 1CN-235 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας σε περιοχή του κεντρικού Αιγαίου. «Το αεροσκάφος αναχαιτίστηκε και αναγνωρίστηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική», σημειώνει το ελληνικό Γενικό Επιτελείο.
Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με την αισθητική των χώρων του Alkyon Resort Hotel & Spa, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα
Δεν είναι επιστημονική φαντασία ούτε κάτι περίπλοκο. Είναι η πρωτοποριακή υπηρεσία Smarthink που αφορά την ολοκληρωμένη διαχείριση και εξοικονόμηση ενέργειας στους οικιακούς χρήστες, ανεξάρτητα από τον πάροχο που έχουν επιλέξει.