Θάνατος 56χρονης: «Να περιμένουμε τα ιατροδικαστικά αποτελέσματα», λέει ο δ/ντης Επικοινωνίας ΔΕΗ
Σύμφωνα με τον διευθυντή Επικοινωνίας, η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είχε καταχωρηθεί στο Μητρώο Ευάλωτων Προσώπων - Η οικογένεια περιμένει τα ιατροδικαστικά αποτελέσματα
Παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα για το θέμα της 56χρονης τετραπληγικής που πέθανε επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα, έκανε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΔΕΗ, Κίμων Στεργιώτης.
«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη», είπε αρχικά ο κ. Στεργιώτης.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΔΕΗ, αυτή τη στιγμή βάσει των ρεπορτάζ έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι όταν κόβεται το ρεύμα, κόβονται και τα μηχανήματα. «Όλα τα μηχανήματα φορτίζονται και έχουν μία διάρκεια ζωής», είπε ο κ. Στεργιώτης, προσθέτοντας: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε γιατί πρέπει να δούμε τα ακριβή αίτια του θανάτου».
Σύμφωνα με τον διευθυντή Επικοινωνίας, η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είχε καταχωρηθεί στο Μητρώο Ευάλωτων Προσώπων, κάτι που αναφέρθηκε και στη χθεσινή ανακοίνωση του Οργανισμού. Γι' αυτό η ΔΕΗ όρισε δικό της πραγματογνώμονα για να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου της 56χρονης.
Ωστόσο, η οικογένεια περιμένει τα ιατροδικαστικά αποτελέσματα και με το δικηγόρο της θα συζητήσει για τις επόμενες κινήσεις της.
Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές ρεύματος και φυσικού αερίου στη χώρα μας, υλοποιεί σειρά δράσεων που φροντίζουν την κοινωνία και το περιβάλλον.
Υποδεχτείτε τη νέα πρόταση διαμονής στην καρδιά της μαγευτικής πόλης της Κέρκυρας, που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αναβαθμίζει τα πρότυπα φιλοξενίας στο νησί.
Ασφάλεια, ταχύτητα με χαμηλό κόστος και ευκολία. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας πίσω από το InternetBankingτης ProCredit Bank, η οποία συνδυάζει τον σύγχρονο σχεδιασμό και την κορυφαία «ασπίδα» προστασίας ενάντια στο κυβερνοέγκλημα.