Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της 56χρονης τετραπληγικής Χανιώτισσας, που έφυγε από τη ζωή μετά τη διακοπή παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω οφειλών.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε παρουσία τεχνικού συμβούλου της ΔΕΗ, κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη, «δεν προκύπτει σαφές εύρημα τέτοιο που να δικαιολογεί το θάνατο της 56χρονης, υπάρχει πρόβλημα και με το καρδιαγγειακό σύστημα και με το αναπνευστικό. Περιμένουμε περαιτέρω εκτενής ιστολογική εξέταση και φυσικά η όλη διάγνωση θα ολοκληρωθεί με την πραγματογνωμοσύνη των ειδικών μηχανολόγων που θα εξετάσουν τα ευρήματα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.