Μία τετραπληγική γυναίκα έχασε σήμερα το μεσημέρι την ζωή της επειδή η ΔΕΗ της έκοψε το ρεύμα. Το τραγικό αυτό γεγονός εκτυλίχθηκε στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή των Νέων Χανίων.
Η Ευτυχία Ποποδάκη εδώ και 15 χρόνια ήταν τετραπληγική και υποστηριζόταν μηχανικά. Όταν ο ΔΕΔΔΗΕ «έκοψε» το ρεύμα στο σπίτι της εξαιτίας χρεών της άτυχης γυναίκας, τα μηχανήματα που την στήριζαν στην ζωή σταμάτησαν να δουλεύουν με αποτέλεσμα η Ευτυχία Ποποδάκη να πεθάνει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα» οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας φανερά οργισμένοι έσπευσαν στο αστυνομικό μέγαρο των Χανίων και υπέβαλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι