ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Με δάκρυα το «αντίο» της Τρέμη στο δελτίο του Mega

Με δάκρυα το «αντίο» της Τρέμη στο δελτίο του Mega

«Μην κλαίτε, γιατί δεν αντέχω» είπε στους συνεργάτες της, που την παρακολουθούσαν να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό - Ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, όχι για τα «νούμερα», αλλά για τη «σχέση εμπιστοσύνης»

Με δάκρυα το «αντίο» της Τρέμη στο δελτίο του Mega
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων ήταν το αποψινό για την Όλγα Τρέμη στο Mega και η συγκίνηση δεν θα μπορούσε να λήξει.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια αφιέρωσε λίγα λεπτά, για να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό της κοινό.

Με εμφανή τη συγκίνηση στο πρόσωπό της, η Όλγα Τρέμη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, προσπαθώντας παράλληλα να τα «κρύψει» με ένα πλατύ χαμόγελο. «Μην κλαίτε, γιατί δεν αντέχω» είπε στους συνεργάτες της, όπως εξήγησε, που την παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα, μαζί με εκατομμύρια τηλεθεατές.

Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων, η Όλγα Τρέμη ευχαρίστησε τη διεύθυνση του Mega και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί της, αν και δεν κατάφερε να πει μια κουβέντα για τον καθέναν, όπως αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει, αν δεν υπήρχε η πίεση του τηλεοπτικού χρόνου.

Παράλληλα, μίλησε για μια «σχέση εμπιστοσύνης» με τους τηλεθεατές, η οποία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν υπήρξε από την πρώτη μέρα, αλλά κερδήθηκε σταδιακά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης