Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή σύλληψη Μαζιώτη

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή σύλληψη Μαζιώτη

«Είχε χάσει πολύ αίμα. Τόσο, που ήταν μελανιασμένος» λέει στο protothema.gr άνδρας που ήταν παρών κατά τη μεταφορά του Μαζιώτη στο νοσοκομείο

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την αιματηρή σύλληψη Μαζιώτη
Πανικός επικράτησε το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας από την ανταλλαγή πυροβολισμών και την άγρια καταδίωξη του «νούμερο ένα» καταζητούμενου της Αντιτρομοκρατικής, Νίκου Μαζιώτη. Από την αστυνομική επιχείρηση, μάλιστα, πέρα από τον Μαζιώτη, τραυματίστηκαν ένας αστυνομικός και δύο τουρίστες. 

Στην Καπνικαρέα είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου που προσπαθούσε να μάθει τι έχει γίνει, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις ολοένα και ενισχύονταν. Ανάμεσά τους και πολλοί τουρίστες που επισκέφθηκαν την Ερμού για να κάνουν τα ψώνια τους και ήρθαν αντιμέτωποι με τη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής. 

Μια Βρετανίδα τουρίστρια, μιλώντας στο protothema.gr, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε όταν άκουσε πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας. «Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Ήταν τόσο ήσυχα και ξαφνικά άκουσα ένα μπαμ. Πανικοβλήθηκα» μας είπε.

Κλείσιμο
Άλλος αυτόπτης μάρτυρας, περιγράφοντας τη σκηνή μεταφοράς του τραυματισμένου Μαζιώτη, σχολίασε πως «είχε χάσει πολύ αίμα. Τόσο, που ήταν μελανιασμένος». 

«Πήγαινα να πάρω στην κόρη μου ένα σουβλάκι στον Μπαϊρακτάρη, όταν άκουσα τους πυροβολισμούς. Δεν ήξερα πού να κρυφτώ. Τρέξαμε προς τα πάνω για να προστατευτούμε» μας είπε μία μητέρα που, λίγο πριν την ανταλλαγή πυροβολισμών, είχε κατέβει με το παιδί της στο κέντρο για μια βόλτα στην Ερμού.

Από την άλλη, Βρετανός τουρίστας από το Λούτον μας εξήγησε πως: «Δεν φοβάμαι για την ασφάλειά μου εξαιτίας αυτής της επιχείρησης. Έχω συνηθίσει σε αυτά, μιας και το Λούτον είναι η δεύτερη σε εγκληματικότητα πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου».

«Συνεχίζω τις διακοπές μου χωρίς άγχος. Η Αθήνα είναι μια υπέροχη πόλη» πρόσθεσε. 












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης