Aκόμη μία σύλληψη για το κύκλωμα της ηρωίνης - Σε εξέλιξη νέες έρευνες

Aκόμη μία σύλληψη για το κύκλωμα της ηρωίνης - Σε εξέλιξη νέες έρευνες

Σύμφωνα με πηγές από το Λιμενικό Σώμα πρόκειται για Αλβανό υπήκοο στον οποίο είχε σταλεί μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου και είχε καταφέρει να διαφύγει - Ο συλληφθείς παραδόθηκε αυτοβούλως

Το Le Crillon  "πέρασε"  σε Σαουδαραβικά χέρια
Aκόμη μία σύλληψη για το κύκλωμα της ηρωίνης - Σε εξέλιξη νέες έρευνες
Άλλο ένα άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, που εντοπίστηκε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ συνελήφθη και κρατείται.

Σύμφωνα με πηγές από το Λιμενικό Σώμα πρόκειται για Αλβανό υπήκοο στον οποίο είχε σταλεί μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου και είχε καταφέρει να διαφύγει.

Κλείσιμο
Ο συλληφθείς παραδόθηκε αυτοβούλως στις 14.30, έπειτα από συνεννοήσεις μεταξύ του ιδίου και των αρχών. Αυτή τη στιγμή γίνονται έρευνες σε σπίτια στην Νέα Μάκρη καθώς οι αρχές αξιοποιούν περισσότερες πληροφορίες.














Την υπόθεση των χρημάτων των εμπλεκόμενων έχει αναλάβει η Επιτροπή καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, καθώς εις εκ των κατηγορουμένων που φέρεται να έχει βασικό ρόλο στην υπόθεση, ένας Τούρκος πολίτης που παρουσιάζεται με κινητικά προβλήματα και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, ενδέχεται να ξέπλυνε χρήματα μέσω διαφόρων, αμφιβόλου νομιμότητας, επενδύσεων. 

Για την υπόθεση της ποσότητας ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους 1.133,420 κιλών και αξίας άνω των 30 εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη συλληφθεί 11 άτομα.

Πρόκειται για έξι Έλληνες, εκ των οποίων και ένας ανήλικος ο οποίος θα απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την Τρίτη και οι πέντε Τούρκους υπηκόους, που θα απολογηθούν την Τετάρτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των Ελλήνων εμπλεκομένων είναι ένας 40χρονος Έλληνας εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο γιος του.





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης