Με κακοκαιρία ξεκίνησε το τριήμερο πάρτι στο Σκορπιό

Με κακοκαιρία ξεκίνησε το τριήμερο πάρτι στο Σκορπιό

Η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα θα γιορτάσει τα 25α της γενέθλια αλά... ελληνικά - Σήμερα το βράδυ οι οικοδεσπότες θα πραγματοποιήσουν δείπνο με μουσική για όσους καλεσμένους βρίσκονται ήδη στον Σκορπιό

Με κακοκαιρία ξεκίνησε το τριήμερο πάρτι στο Σκορπιό
Με βροχές, κρύο και δυνατούς ανέμους άρχισε το... prequel του τριήμερου πάρτι της Κάτιας Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό. 

Η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ επέλεξε τον «επίγειο παράδεισό της», όπως αποκαλεί το θρυλικό νησί του Ωνάση, για να γιορτάσει τα 25α της γενέθλιά. 

Κλείσιμο
Από χθες αρκετοί καλεσμένοι, κυρίως συμφοιτητές της και φίλοι επιχειρηματίες του πατέρα της, έχουν φθάσει στο Σκορπιό, όπου μένουν σε ένα μίνι κρουαζιερόπλοιο. Ο άστατος καιρός με το κρύο και τη βροχή δεν έχει επιτρέψει στους θαμώνες του Σκορπιού να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο, για τα οποία όλο το χειμώνα η Κάτια Ριμπολόβλεβα τους μιλούσε. 


Φωτογραφίες: William Faithful

Το γενέθλιο πάρτι αναμένεται να είναι το κοσμικό γεγονός της χρονιάς καθώς σε αυτό θα παρευρεθούν Ρώσοι πολιτικοί και επιχειρηματίες, αστέρες του ποδοσφαίρου, αλλά και ο ίδιος ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό με τον οποίο η οικογένεια Ριμπολόβλεφ διατηρεί άριστες σχέσεις. 

Μέχρι και την Τετάρτη το απόγευμα θα γίνονται ετοιμασίες για το πάρτι ενώ σήμερα το βράδυ οι οικοδεσπότες θα πραγματοποιήσουν δείπνο με μουσική για όσους καλεσμένους βρίσκονται ήδη στον Σκορπιό. 


Φωτογραφίες: William Faithful

Ο άστατος καιρός δεν αποθαρρύνει την Κάτια η οποία μαζί με τους Γάλλους διοργανωτές ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του πάρτι πριν τη μεγάλη στιγμή. 

Την ίδια ώρα αυστηρά είναι και τα μέτρα φύλαξης γύρω αλλά και πάνω στο Σκορπιό. Εκτός από την ιδιωτική εταιρεία σωματοφυλάκων που διαθέτει η οικογένεια Ριμπολόβλεφ έχει επιστρατευτεί και το λιμενικό της Λευκάδας που θα απαγορεύσει την προσέγγιση του νησιού. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης