Από τις 6.30 το πρωί στην ουρά για τα δωρεάν λαχανικά στον Περισσό

Από τις 6.30 το πρωί στην ουρά για τα δωρεάν λαχανικά στον Περισσό

Πολίτες έφυγαν από την οδό Σαλαμίνος κρατώντας έως και δέκα σακούλες στα χέρια - Για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες μοιράστηκαν 200 τόνοι προϊόντων 

 «Διχάζει» το Νόμπελ Ειρήνης
Από τις 6.30 το πρωί στην ουρά για τα δωρεάν λαχανικά στον Περισσό
Στην τρίτη δωρεάν διανομή λαχανικών προχώρησαν το Σάββατο οι παραγωγοί λαϊκών αγορών επιλέγοντας γι' αυτή τη φορά την περιοχή του Περισσού.

Κλείσιμο


Από τις 6:30 το πρωί πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται στην οδό Σαλαμίνος όπου ήταν προγραμματισμένη η διανομή.



Μόνο που αυτή τη φορά δεν επικράτησαν αντίστοιχες σκηνές με αυτές την περασμένη εβδομάδα στον Κολωνό καθώς παρά τον πολύ κόσμο οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να υπάρχει μια τάξη.




Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε να καταγραφούν πάλι σκηνές με πολίτες να κουβαλάνε από πέντε τσάντες σε κάθε χέρι για να εξασφαλίσουν λαχανικά και ψάρια για τα νοικοκυριά τους.



Οιι παραγωγοί διαμαρτυρόμενοι για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης για τις λαϊκές αγορές και τη Δευτέρα έχουν ανακοινώσει ότι θα προχωρήσουν σε μεγάλο συλαλλήτηριο μπροστά από τη Βουλή, με το ραντεβού να έχει δοθεί για τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.

Οι προηγούμενες δύο διανομές δωρεάν τροφίμων έγιναν την περασμένη Τετάρτη, στον Κολωνό, και ανήμερα Πρωτομαγιά στα διόδια των Αφιδνών.

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους «οι Λαϊκές Αγορές είναι το τελευταίο καταφύγιο της λαϊκής οικογένειας και μας έχουν βάλει στο στόχαστρο για χάρη των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων. Ο αγώνας μας είναι αγώνας όλης της ελληνικής κοινωνίας για φτηνά και ποιοτικά τρόφιμα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης