Έστειλαν δέμα με εκρηκτικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας

Έστειλαν δέμα με εκρηκτικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας

-Περιείχε ένα βιβλίο με δύο δυναμίτες και καλώδια
-Άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μεταβαίνουν στη Φωκίδα

Parcel with explosive device sent to Itea police
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Αστυνομία ο εντοπισμός ενός ύποπτου δέματος το οποίο βρέθηκε στην αλληλογραφία του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα στο δέμα, το οποίο παρελήφθη σήμερα, υπήρχε ένα βιβλίο εντός του οποίου εντοπίστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.

Πρόκειται για δύο δυναμίτες και καλώδια που βρέθηκαν μέσα στο δέμα, ενώ αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση.

Κλείσιμο
Αυτή την ώρα άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μεταβαίνουν στη Φωκίδα για να ελέγξουν αν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό

Σημειώνεται ότι σε βάρος αστυνομικών του Α.Τ. Ιτέας έχουν ασκηθεί διώξεις για τον θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη Ίλια Καρέλι, ο οποίος την 25η Μαρτίου κατέσφαξε με αυτοσχέδιο μαχαίρι στις φυλακές του Μαλανδίνου τον 46χρόνο υπαρχιφύλακα Γεώργιο Τσιρώνη.

Ειδικότερα, προτού αφήσει την τελευταία του πνοή στο κελί του στις φυλακές Νιγρίτας, ο Καρέλι είχε κακοποιηθεί στις Φυλακές Μαλανδρίνου, αλλά και στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιτέας.

Σε βάρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων του Μαλανδρίνου και των αστυνομικών του ΑΤ Ιτέας, ερευνώνται οι κατηγορίες της παράνομης εισαγωγής όπλων και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης