Δήμος Ελληνικού: Είχαμε παραχωρήσει το χώρο, αλλά δεν δώσαμε άδεια για λούνα παρκ

Δήμος Ελληνικού: Είχαμε παραχωρήσει το χώρο, αλλά δεν δώσαμε άδεια για λούνα παρκ

Η εταιρεία δεν κατέθεσε αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας λούνα παρκ

Από το Νοέμβριο του 2012 λειτουργούσε χωρίς άδεια το λούνα παρκ όπου έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδερφή του, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε με σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι υπηρεσίες του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης είχαν παραχωρήσει το παρκάκι στην εταιρεία «HAPPY FUN ΕΠΕ», αλλά δεν είχαν δώσει άδεια για να λειτουργεί λούνα παρκ στο συγκεκριμένο χώρο!

Βαριές οι ευθύνες της εταιρείας, που δεν είχε ζητήσει άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας λουνα παρκ, όμως όχι λιγότερες από όσες ίσως βαρύνουν το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης που θα έπρεπε να έχει εντοπίσει την παράνομη λειτουργία της εγκατάστασης. 

Στην ανακοίνωσή του ο δήμος τονίζει ότι το δημοτικό συμβούλιο, με ομόφωνη απόφασή του, είχε εγκρίνει την παραχώρηση-εκμίσθωση του επίμαχου χώρου, όπως αιτήθηκε η εταιρεία HAPPY FUN ΕΠΕ, χωρίς ωστόσο, σε δεύτερο στάδιο να κατατεθεί αίτηση από την εταιρεία, με τα σχετικά δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας του λούνα παρκ στο συγκεκριμένο χώρο και ως εκ τούτου τέτοια άδεια δεν εκδόθηκε από το δήμο.

Η ανακοίνωση του δήμου 

«Η εταιρεία «HAPPY FUN ΕΠΕ» είχε ζητήσει με την από 10-10-2013 αίτησή της, την παραχώρηση χώρου στο παρκάκι στη συμβολή των οδών Αφροδίτης και Κύπρου. Το Δημοτικό Συμβούλιο με την 299/30-10-2013 ομόφωνη απόφασή του ενέκρινε την παραχώρηση - εκμίσθωση του χώρου που αιτήθηκε από την εταιρεία. Στις 15-11-2013 υπογράφηκε συμφωνητικό εκμίσθωσης του χώρου μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας. Η εταιρεία δεν κατέθεσε αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας λούνα παρκ στο συγκεκριμένο χώρο και τέτοια άδεια δεν εκδόθηκε από το Δήμο».

ΣΧΟΛΙΑ (33)

Sakis

Εγώ, ο καχύποπτος, λέω: "Κάνε μια αίτηση>στην εγκρίνω>δεν προσκομίζεις κανένα απολύτως έγγραφο(γιατί δεν έχεις ή δεν ισχύει)>ξεκινάς και λειτουργείς>δεν σε βλέπω>σου μειώνω το μίσθωμα>συνεχίζεις και δουλεύεις (και με "ταίζεις..">δεν σε βλέπω>ξεπερνάς το χρονικό όριο της παραχώρησης>δεν σε βλέπω>μέχρι να μας καταλάβουν>τα μαζεύεις και φεύγεις>βρίσκουμε μια δικαιολογία και βάζουμε την υπόθεση στο αρχείο>Πήρες-πήρα-τελειώσαμε! Είναι λιγάκι δύσκολο, εε?Να δούμε τώρα πως θα ξεμπλέξετε από με τις τύψεις σας ξευτιλισμένοι.

Leo

Είστε άξιοι μονο για να σας κρεμάσουν απο την πλατεια στα Σουρμενα και εσυ δήμαρχε και ο Πόντιος Συμεων ο υπεύθυνος για τις πλατείες και οι υπόλοιποι. Ουστ να χαθείτε ξευτιλισμενοι, αφήσατε ενα παιδάκι να χαθεί προκειμένου να κάνετε το κέφι σας. Χαμένα κορμιά, εγκληματίες είστε ρε αλλα εχει η ζωη γυρίσματα...

Διονυσιος

Ζω στην περιοχή 60 χρονια σχεδόν. Πήγαινα Λύκειο λίγα μέτρα πιο πέρα, οταν ακομα η "πλατεία" που λέει δημοτικός υπάλληλος, ήταν αλσυλιο. Κάποια μέρα, προ 15+ χρονια, κόψανε νύχτα τα μισά δέντρα. Σύντομα καταλάβαμε γιατι. Άρχισαν τα αλισβερισια.. Πλανόδιοι με καρπούζια, κάρβουνα για τη σούβλα, είδη υπόδησης μαϊμού κλπ. Μετα λούνα παρκ. Αν δει κάποιος το χώρο απο κοντα, ειναι τόσο τραχυς, που οχι για παιδικά παιχνίδια αλλα ούτε για εκπαίδευση ειδικών δυνάμεων δεν κάνει. Έκανε κρα απο 100 μέτρα οτι κάποιοι επωφελούντουσαν.. Τελευταία έβλεπα αυτήν την ξεφτίλα που είχε στηθεί απο καιρό και αναρωτιόμουν για την ξεφτίλα του ανθρώπινου γένους, σε ποιο βαθμό μπορεί να φτάσει για τα χρήματα...βγήκε και ο υπεύθυνος για τις πλατείες του δήμου σε τηλεοπτική εκπομπή για να αναφέρει τη λύπη του και πως δεν πρέπει να πέσει λάσπη στα μούτρα του δημάρχου απο αυτο το γεγονός. Πόσες φορές πέρασε ο ξευτιλας και οι υπόλοιποι απο μπροστά και δεν έβλεπαν την πισίνα να γέρνει πάνω απο το δρόμο; Τωρα έβγαλαν και Δ.Τ. Για να δικαιολογήσουν τι; Την ανεπάρκεια τους; Τα ρουσφέτια τους; Τη συμμετοχή τους στο φόνο; Ένας άντρας, ένας πραγματικός άνθρωπος δήμαρχε και λοιπά ανδρικελα, θα το βουλωνε, θα έσκυψε το κεφάλι και σιωπηλά θα πήγαινε σε μια άκρη. Απο σεβασμό στα παιδια αυτά και μονο. Εύχομαι να σας στοιχειώνουν οι τύψεις όλη σας τη ζωη, έμποροι της ζωής των ανθρώπων, ξευτιλισμενα ανθρωποειδή.

nikos

Σωστός. Τόσα χρόνια δεν πέρασε κανείς να δεί τί ήταν αυτό στην παραλία τους? Λαμόγια, χαρακίρι ρέ να κάνετε, ώς ελάχιστος φόρος τιμής σε αυτό το αγγελούδι που σκοτώσατε...είσαστε συνυπεύθυνοι όλοι του Δήμου! Εχετε όλοι το αίμα του παιδιού στα χέρια σας!

George

Στο δήμο ελληνικού λιγο πιο πέρα είχαν πανηγύρι και αυτός ο ανθρωπιστής δήμαρχος που κάνει απεργίες πείνας για το κοινό καλο δεν είχε την τσιπα να αναβάλει τουλάχιστον τις μουσικές και τα νταουλια , τουλάχιστον να μην ακούγονται στο σπίτι που πενθουσε . Και την ίδια στιγμή θέλει να έχει άποψη για τη να τύχη του παραλιακού μετώπου και του χώρου του αεροδρομίου . Για να το χαρίσει σε αντίστοιχα λαμόγια .... Και αυτός ειναι αριστερός !!!!! Να τον χαιρόμαστε

Εϊστε και εσεις υπεύθυνοι για ανθρωποκτονία

Αφου ρε απατεώνες εσεις του δήμου είδατε ότι δεν είχε καταθέσει άδεια, πως το αφήνατε και λειτουργουσε. Λαμόγια ε λαμόγια. Εϊστε και εσεις υπεύθυνοι για ανθρωποκτονία εξ αμελειας

ANAΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ EΛΛΗΝΙΚΟΥ

Δεν γνωριζω ποιος ειναι υπευθηνος για τις εκλογες στους δημους, το Υπουργειο Εσωτερικων ισως? Οποιος και αν ειναι ειναι απαραιτητο να υπαρξει ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ατον Δημο Ελληνικου. Ακουσα οτι ο Κος Μητσοτακης διεταξε καποια εξεταστικΗ,...η οπως. Εν πασει περιπτωσει, και επειδη η αποφαση της ενοικιασης ηταν ομοφωνη, αλλα και επειδη ου δυο επικρατεστεροιμ και σημερινη συμπολιτευση και αντιπολιτευση στον Δημο , θα ειναι παλι το μεγαλυτερο μερος του Νεου Δημοτικου Συμβουλιου , ανεξαρτητα ποιος θα βγει πρωτος, νομιζω οτι λογικο ειναι να μην εχουν δικαιωμα να ξαναβαλουν αυτοι οι ανθρωποι οσο θα υπαρχει η ανακριση..η ανακριτικη..η εξεταστικη...οτι. Αφου δεν εχουν λιγη Κορεατικη τσιπα να παραιτηθουν ολοι τους, να διορισει το Υπυργειο ενα Υπηρεσιακο Συμβουλιο, να δει τα πεπρεγμενα, να εξετασει την υποθεση να αποφανθει η δικαιοσυνη, και μετα να παμε σε εκλογες εδω στον ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, με καθαρο μυαλο, με ξεκαθαρισμενη την υποθεση, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΥΑΛΑ. Δεν γνωριζω ποιοι θα εινα αυτοι, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Δεν πειραζει , ας περιμενουν λιγο οι σωτηρες, θα ερθει η σειρα τους,. Το κλιμα σημερα ειναι επικινδυμα δηλητηριασμενο στον Δημο Ελληνικου - Αργυρουπολης, ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ μεχρι να αποδοθουν ευθηνες. Ας παμε και 4 χρονια με υπηρεσιακο συμβουλιο, δεν καιγομαι. Οχι δεν ειμαι υπερ υπηρεσιακων, αλλα ετσι οπως εχουν τα πραγματα, και επειδη εληξε η προθεσμια υποβολης υποψηφιοτητων, μενουμε παλι με τους ιδιους ΜΕΝ ΚΑΙ ΔΕ.. ΟΧΙ αυτο πρεπει αν αλλαξει. Δεν μιλαω για τον Δημαρχο μονο, για ολο το Δημοτικο Συμβουλιο. Η Εξεταστικη θα δειξη ποιοι εχουν ΠΟΙΝΙΚΕΣ - οχι μονο πολιτικες - Ευθηνες, και δεν μπορει να ειναι υποψηφιοι. Μια περιοδοσ 3-6 μηνων με υπηρεσιακο συμβουλιο, θα ειναι αρκετη, και ο κοσμος θα εχει τον χρονο να διαμορφωσει αποψη για τους καινουργιους αρχιντεσ του Δημοτικου Συμβουλιου. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ. ( οχι δεν ενδιαφερομαι...). Και κατι αλλο, την Κυριακη το βραδυ, διπλα σχεδον στο "λουνα παρκ " που μαλλον επροκειτο να γινει καταπατημενη γη....να το διερευνησουν οι δικαστες, εριχναν βαρελοτα γιορταζοντας το Ποντιακο Πανουιρ. Καταλαβαινω την ευασθησια για τις παραδοσεις, αλλα δεν βρεθηκε ουτε ενας να σκεφθει οτι αυτο να μην γινει? Ενα παιδαρελι σκοτωθηκε απο ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ολων των δημοτων στην ουσια, και πρωτων των δημοτικων αρχοντων ολων των παταταξεων , το μονο που ελειπε...ηταν , ηταν τα βαρελοτα του Ποντιακου Πανουιρ? Ντροπη, Ντροπη...ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΡΑ.

αργυρούπολη

Η απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο ήταν ομόφωνη όπως ψευδώς θέλει να περνάει προς τα έξω ο απαράδεκτος δήμαρχος απ' αυτούς που ήταν παρόντες στο δημοτικό συμβούλιο. Η αντιπολίτευση όχι μόνο δεν το ψήφισε αλλά είχε αποχωρήσει κιόλας.

mike

there is only one word to say .the greek word LAMOGIA!!!!ALL OF THEM!!!!!!!!!!!!!

DAF

Να αποδοθούν και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες στους ανεύθυνους Δημοτικούς "άρχοντες", που το μόνο που ξέρουν είναι να βγάζουν τα μηχανήματα να ρίχνουν πίσσα στους δρόμους για να πάρουν κανένα ψήφο!! Γύρω τους τόσο καιρό δεν βλέπουν τίποτα. Ούτε παρανομίες, ούτε λακουβες, ούτε παρεμπόριο, ούτε τα ταβάνια που πέφτουν στα σχολεία... Ανόητοι, ανεύθυνοι καρεκλοκένταυροι, το κρίμα στο λαιμό σας....

Παραιτησεις δεν υπαρχουν, λιγο φιλοτιμο?

Να παραιτηθουν ολοι οι δημοτικοι συμβουλοι απο τον Δημαρχο μεχρι οπου φτασει. Παραχωρησατε βρε ανοητοι τον χωρο και μας λετε οτι δεν δωσατε αδεια εδω και εναν αιωνα? Καθε μερα περναω απο εκει, αυτο το παρκο ειτε λητουργει η το εφτιαχναν εδω και μηνες, πολους μηνες, ισως κανα δυο χρονια δεν θυμαμε ακριβως. Ποιον κοροιδευετε βρε ανοητοι? Ολοι ΕΒΛΕΠΑΝ τι γινεται εκει, και οι υπηρεσιες σας περνουσαν με τα ααυτοκινητακια σας, καθε μερα απο εκει, και σταματουσαν κιολας, ...για ενα τσιγαρο ας πουμε, και μας λετε οτι δεν ξερατε? Ποια ειναι η δουλεια σας βρε ανικανοι, συμπολιτευση και αντιπολιτευση μαζι. Μαζι τον δωσατε τον χωρο, και μαζι ξερατε τι θα γινει , και τωρα βαζετε ολοι ξανα υποψηφιοι. Θα πρεπει να απαγορευθει σε ολους σας να βαλετε ξανα υποψηφιοτητα για οτιδηποτε ανοητοι και ευθηνοφοβοι δημοτικοι αρχηγισκοι. Βλεποντας τις φωτογραφιες της πισινας και που ειναι διπλα στην Κυπρου, οι υπηρεσιες σας, θα πρεπει να ντρεπονται, δεν τα ειδαν δεν τα ανεφεραν? Μηπως ο χωρος πηγαινε για ...μακροχρονια ...."καταληψη"...δωρεαν παραχωτρηση δηάδη...ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ το λενε κοινως!!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΜΟΦΩΝΑ οπωσ δωσατε την αδεια. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, και τωρα μας ζητατε την ψηφο ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ. Να μην γινουν εκλογες στον Δημο, να παραταθουν καποιο μηνα, μεχρι να βαλουν καινουργιοι υποψηφιοι, αφου θα αποκλειστουν ολοι οσοι ψηφισαν συμπιλιτευση και αντιπολιτευση. Απλα τα πραγματα, μην το συζηταμε, για αδεια δεν εκαναν ελεγχο, για απεργιες ομως...ΠΡΩΤΟΙ. Κι αμεσως η δικαιοσυνη να αναλαβει δραση σε ολο τον δημο....ολοι οι υπευθηνοι μεσα.

aganaktismenos

πού είναι η αντίδραση των εισαγγελέων;να προφυλακίσουν αμέσως όλους όσους ευθύνονται - ηθικοί ή άμεσοι η αυτουγοί και να αποδοθούν αργοτερα κι επιμεριστικά οι ευθύνες.να μη βαφτιστεί ατύχημα αλλά κάτι βαρυτεροκι έχουμε το μητσοτακόπουλο να στέλνει τον ελεγκτή δημόσιας διοίκησης! μας κοροϊδεύουν;πού είναι οι εισαγγελείς;

Markos

Νοέμβριο του 2013! Όχι του 2012.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης