Ελεύθερος είναι εδώ και δέκα μέρες ο Μάνος Δημητροκάλης, μέλος της παρέας σατανιστών που τη δεκαετία του '90 σόκαρε την κοινή γνώμη με τις δολοφονίες που διέπραξε στο όνομα του σατανά, με θύματα δύο νεαρές κοπέλες.
Ο 40χρονος σήμερα Δημητροκάλης είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε δις ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών, αλλά έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του έκανε χρήση των ευνοϊκών όρων του νόμου και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.
Πρόσφατα αίτημα αποφυλάκισης έκανε και ο παιδικός του φίλος, «αρχηγικό» μέλος της συμμορίας των σατανιστών, Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος παραμένει φυλακισμένος επίσης με δις ισόβια.
Το 2001 αποφυλακίστηκε η Δήμητρα Μαργέτη, η οποία είχε κατηγορηθεί για συνέργεια στις δολοφονίες.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.