Έβρος: Τούρκος έκανε βόλτες σε... στρατιωτική ζώνη!

Έβρος: Τούρκος έκανε βόλτες σε... στρατιωτική ζώνη!

Επέβαινε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και εντοπίστηκε να κινείται με αυτό αρκετά βαθιά μέσα στην απαγορευμένη Ζώνη Αμυντικής Περιοχής (ΖΑΠ), χωρίς φυσικά να διαθέτει την απαραίτητη άδεια

Έβρος: Τούρκος έκανε βόλτες σε... στρατιωτική ζώνη!
Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές και στρατιωτικές υπηρεσίες του Έβρου ο εντοπισμός ενός παρείσακτου στην απαγορευμένη για πολίτες παραποτάμια περιοχή της Νέας Βύσσας. Η κινητοποίηση οδήγησε στη σύλληψη του υπόπτου, που μάλιστα αποδείχθηκε ότι είναι... Τούρκος υπήκοος!

Ο 34χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας να επιβαίνει σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και να κινείται με αυτό αρκετά βαθιά μέσα στην απαγορευμένη Ζώνη Αμυντικής Περιοχής (ΖΑΠ), χωρίς φυσικά να διαθέτει την απαραίτητη άδεια. 

Κλείσιμο
Με άμεση επέμβαση, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον Τούρκο οδηγό, που οδηγήθηκε αρχικά στην τοπική Υποδιεύθυνση Ασφάλειας όπου ισχυρίστηκε πως δεν κατάλαβε ότι βρισκόταν σε απαγορευμένη περιοχή, αλλά ερευνάται αν αυτό συνέβη τυχαία ή είχε άλλους σκοπούς. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης