ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Έζησε όπως ήθελε, έφυγε με αξιοπρέπεια

Έζησε όπως ήθελε, έφυγε με αξιοπρέπεια

Συγγενείς και εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον Σάκη Μπουλά  - Τραγική ειρωνία ότι στο κοιμητήριο που αναπαύεται τώρα ο Σάκης είχαν κάνει γυρίσματα για το σίριαλ «πενήντα- πενήντα» 

Έζησε όπως ήθελε, έφυγε με αξιοπρέπεια
Μέσα σε κλίμα έντονης θλίψης και συγκίνησης, με μάτια δακρυσμένα, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες του ήταν εκεί και εξέφρασαν για ακόμα μια φορά την αγάπη τους και την υπόσχεση ότι δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.



Κλείσιμο
Το νεκροταφείο των Μελλισίων ήταν κατάμεστο από κόσμο που θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά, στον… γενναίο της νύχτας, τον αιώνιο έφηβο που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο χώρο της τέχνης.



Ανάμεσα στους φίλους του που προσήλθαν από νωρίς για να τον συνοδέψου στην τελευταία του κατοικία ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του Ελπίδα και τον Παύλο Χαϊκάλη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο συνθέτης Νίκος Τερζής και πολλοί ακόμα.



Τραγική φιγούρα η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Ούστα. 

Η οικογένεια του Σάκη Μπουλά με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο για την τεράστια αγάπη που του έδειξε και ζήτησε από όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».



Για τον αγαπημένο τους Σάκη Μπουλά μίλησαν στην κάμερα του Mega οι φίλοι του για το ήθος του, για την ανθρωπιά του και για τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί.



«Πώς θες να αισθάνομαι; Ότι έχουμε έρθει εδώ πέρα, ότι έχουμε κάνει γύρισμα, ότι έχουμε γελάσει, έχουμε 'πεθάνει' στο γέλιο; Έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα και τώρα ερχόμαστε εδώ για να κλάψουμε για τον Σάκη. Στο ίδιο νεκροταφείο. Δεν υπάρχουνε λόγια. Είναι άτιμη η ζωή μας, είναι άτιμη η δουλειά μας. Φέρνει συγκυρίες περίεργες. Χάθηκε ένας άνθρωπος που η ανθρωπιά του θα αφήσει στίγμα. Μακάρι να βρει μιμητές στο χαρακτήρα του», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Παύλος Χαϊκάλης, ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε με φωνή τρεμάμενη: «Καλό ταξίδι στο φίλο μας», δείχνοντας ότι δεν μπορεί να πει κάτι άλλο.



Για τον Σάκη Μπουλά μίλησε και ο Διονύσης Σαββόπουλος, λέγοντας: «Ήταν αξιαγάπητος, αλλά μας συγκίνησε και τον θαυμάσαμε και μείναμε με το στόμα ανοιχτό τελευταία που παίζαμε πλάι – πλάι. Ήταν σαν μια πηγή που σιγά – σιγά στερεύει, όμως το νερό που βγάζει είναι πάλι νερό πηγής, είναι νερό καθαρό, γνήσιο. Δηλαδή ο άνθρωπος είχε ξεπεράσει το όριό του και ήταν πιο ωραίος και πιο καθαρός. Δεν ξεχνιούνται αυτά τα πράγματα».



«Ένα τελευταίο αντίο στο Σάκη που είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, ένα κομμάτι της αθωότητας όλης της γενιάς μου», ήταν τα λόγια του Θάνου Μικρούτσικου, που συνόδεψε επίσης το φίλο του στην τελευταία του κατοικία.



«Ο Σάκης έφυγε από το παρόν, νομίζω όμως ότι έχει ένα παρελθόν που θα επιτρέψει σε όλους να τον βιώνουμε και στο μέλλον», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον «αδερφό» του, ενώ η Άβα Γαλανοπούλου είπε: «Έζησε όπως ήθελε. Αυτό είναι μεγάλο πράγμα». «Καλό ταξίδι» του ευχήθηκε και ο Βασίλης Θωμόπουλος.



Στην κάμερα μίλησε και ο αδερφός του Σάκη, φανερά συγκινημένος: «Ήταν ένας γλυκός άνθρωπος που αγαπούσε όλο τον κόσμο και νοιαζόταν για όλους. Ήθελε να είναι μαζί με τους φίλους του, να κάνει πλακίτσες και έτσι έφυγε. Το μόνο που ζήταγε ήταν να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του σε όλο αυτόν τον αγώνα που έκανε».

Φωτογραφίες  από people Greece  








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης