Αποχαιρετισμός στον Σάκη που αγαπήσαμε

Αποχαιρετισμός στον Σάκη που αγαπήσαμε

Σε στενό κύκλο η κηδεία του καλλιτέχνη σύμφωνα με επιθυμία των συγγενών του - Ποιοι φίλοι και συνεργάτες του ήταν εκεί για το «ύστατο χαίρε» - Δείτε σπάνιες φωτογραφίες από την ζωή του Σάκη Μπουλά

Αποχαιρετισμός στον Σάκη που αγαπήσαμε
Η είδηση ότι ο Σάκης Μπουλάς «έφυγε» από τη ζωή, πάγωσε τόσο τον καλλιτεχνικό, όσο και τον απλό κόσμο.

Ο Σάκης Μπουλάς ήταν ένας «δυναμικός, ροκ τύπος», όπως το χαρακτήριζαν οι φίλοι του και αυτά που τον είχαν κάνει τόσο αγαπητό στον κόσμο ήταν η αισιοδοξία του, η ζωντάνια του, το ταλέντο του και φυσικά το χιούμορ του. 

Στα 60 του χρόνια, κατάφερε να ζήσει για «τρεις ζωές», όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, ενώ είχε κάνει σημαντικές συνεργασίες και φιλίες με πολλούς ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου. Πολλοί των αποκαλούσαν συχνά «παιδί που δεν μεγάλωνε ποτέ».

Κλείσιμο
Ακόμα και στις τελευταίες του ημέρες, ο Σάκης Μπουλάς χαμογελούσε όταν βρισκόταν ανάμεσα σε φίλους του και έδειχνε ότι θέλει να βγει νικητής.

Το νεκροταφείο των Μελλισίων ήταν κατάμεστο από κόσμο, καθώς φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του Σάκη Μπουλά βρέθηκαν εκεί για το τελευταίο αντίο στον… γενναίο της νύχτας, τον αιώνιο έφηβο που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο χώρο της τέχνης.

Ανάμεσα στους φίλους του που προσήλθαν από νωρίς για να τον συνοδέψου στην τελευταία του κατοικία ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης, ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του Ελπίδα και τον Παύλο Χαϊκάλη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο συνθέτης Νίκος Τερζής και πολλοί ακόμα. 

Τραγική φιγούρα η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Ούστα.

Η οικογένεια του Σάκη Μπουλά με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο για την τεράστια αγάπη που του έδειξε και ζήτησε από όσους θέλουν να τιμήσουν την μνήμη του να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Δείτε τις πιο ιδιαίτερες και σπάνες φωτογραφίες από στιγμές της ζωής του Σάκη Μπουλά:























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης