Αρκαδία: Εξιχνιάστηκε ληστεία με θύματα τρεις ηλικιωμένους

Αρκαδία: Εξιχνιάστηκε ληστεία με θύματα τρεις ηλικιωμένους

Επτά κακοποιοί είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατούσαν όπλα - Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 30, 22 και 37 χρόνων

Κατσέλη: Υπέρ της επιμήκυνσης αποπληρωμής του δανείου
Αρκαδία: Εξιχνιάστηκε ληστεία με θύματα τρεις ηλικιωμένους
Τέσσερις κατηγορούνται, δυο βρίσκονται ήδη στη φυλακή και τρεις παραμένουν ακόμη άγνωστοι... Πρόκειται για τους δράστες της ληστείας που είχε γίνει πριν από 13 μήνες με θύματα ένα ηλικιωμένο αντρόγυνο και την 65χρονη φιλοξενούμενή τους στο σπίτι του ζεύγους στην Κανδήλα Αρκαδίας.

Οι επτά κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατούσαν όπλα, εισέβαλαν στο σπίτι στις 18 Ιανουαρίου του 2013, χτύπησαν τους τρεις ηλικιωμένους και άρπαξαν χρήματα και διάφορα αντικείμενα. Η ληστεία εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των ανδρών της Ασφαλείας Τρίπολης και Ναυπλίου, που ταυτοποίησαν τους δράστες. Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 30, 22 και 37 χρόνων από τους οποίους οι δυο τελευταίοι είναι ήδη κρατούμενοι στις φυλακές Ναυπλίου για άλλες ληστείες και έναν 50χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη γιατί βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Στη ληστεία εμπλέκονται και άλλα τρία άτομα που δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη και η έρευνα για την ταυτοποίησή τους συνεχίζεται. Σε βάρος όλων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, σωματικές βλάβες και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρανομίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης