Με πανελλαδικό συλλαλητήριο την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα, σκοπεύουν να απαντήσουν οι αγρότες στην Κυβέρνηση η οποία δεν ανταποκρίθηκε στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
Την παραπάνω απόφαση-πρόταση έλαβαν σήμερα το απόγευμα οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της άκαρπης συνάντησης που είχαν χθες εκπρόσωποι τους με τον υπουργό Οικονομικών.
Την πρόταση δε αυτή, σκοπεύουν να καταθέσουν και στους εκπροσώπους των μπλόκων από όλη την Ελλάδα, που τους καλούν αύριο στις 2 το μεσημέρι στον μπλόκο της Νίκαιας προκειμένου να συντονίσουν την συνέχιση του αγώνα τους.
Επιπλέον οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας καλούν τους πολίτες σε νέο παλλαϊκό συλλαλητήριο -το τρίτο κατά σειράν-την Κυριακή στον κόμβο της Νίκαιας, στις 12 το μεσημέρι.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco