Κεφαλονιά: Δρόμος κόπηκε στα δύο σε χωριό κοντά στο επίκεντρο του σεισμού!
Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα Διλινάτα Κεφαλονιάς
Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από το χωριό Διλινάτα της Κεφαλονιάς μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:56 την Κυριακή και έχει συγκλονίσει όλο το νησί.
Το χωριό που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το επίκεντρο της μεγάλης σεισμικής δόνησης από το πρωί της Δευτέρας μετρά τις πληγές του.
Δρόμοι έχουν κοπεί στα δύο, η γη έχει ανοίξει, βράχοι έχουν κλείσει διάφορα σημεία του οδικού δικτύου, σπίτια έχουν καταστραφεί, ενώ σοβαρές ζημιές έχουν προκληθεί και στο νεκροταφείο του χωριού.
Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε το Nafpaktianews:
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.