Δείτε τους «νομάδες» Κεφαλονίτες που έχουν κατακλύσει το «πλοίο του σεισμού»

Δείτε τους «νομάδες» Κεφαλονίτες που έχουν κατακλύσει το «πλοίο του σεισμού»

Εκατοντάδες κάτοικοι βρήκαν προσωρινό κατάλυμα σε πλοίο της Super Fast - Στο νησί και το «Ελευθέριος Βενιζέλος», που έχει διπλάσια χωρητικότητα από το πλοίο της Super Fast - Δείτε φωτογραφίες

Δείτε τους «νομάδες» Κεφαλονίτες που έχουν κατακλύσει το «πλοίο του σεισμού»
Προσωρινά αστέγους εκατοντάδες κατοίκους της Κεφαλονιάς έχει αφήσει η μεγάλη σεισμική δόνηση των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:46 της Κυριακής, αφού πολλά είναι τα σπίτια που έχουν υποστεί ζημίες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιστρέψουν σε αυτά.

Και ενώ οι μετασεισμικές δονήσεις συνεχίζονται, στο Αργοστόλι έχει φτάσει πλοίο της Super Fast μέσα στο οποίο ήδη έχουν βρει προσωρινό κατάλυμα, πολλοί άνθρωποι που είδαν τα σπίτια τους να έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Κλείσιμο
Νωρίτερα, μέσα από τηλεοπτικές του δηλώσεις ο κ. Μιχελάκης αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο πλοίο, λέγοντας ότι 500 άτομα που επλήγησαν από σεισμό, βρίσκονται ήδη μέσα σε αυτό.

Μάλιστα, είπε ότι άλλο ένα πλοίο, το «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο έχει διπλάσια χωρητικότητα από το πλοίο της Super Fast, αναμένεται να φθάσει στο νησί προκειμένου να βοηθήσει τους σεισμοπαθείς.

Να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι σεισμοπαθείς προέρχονται από την περιοχή του Ληξουρίου, όπου βρισκόταν και το επίκεντρο του σεισμού και που σήμερα μετρά τις πληγές του. (
Δείτε εδώ αναλυτικά)

Δείτε φωτογραφίες: 









Ο αρχιλογιστής του πλοίου ο Ληξουριώτης Βασίλης Μαρκέτος















Πηγή φωτογραφιών: kefaloniapress.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης