Για το διεθνές ένταλμα διαμαρτύρεται ο Φιλιππίδης

Για το διεθνές ένταλμα διαμαρτύρεται ο Φιλιππίδης

Επισημαίνει με έγγραφό του ότι ουδέποτε οι δικαστικές αρχές τον κάλεσαν να δώσει εξηγήσεις πριν ακόμη προχωρήσουν στην έκδοση του εντάλματος ενώ χαρακτηρίζει τη σύλληψή του «απρόσμενη και απαράδεκτη»

Για το διεθνές ένταλμα διαμαρτύρεται ο Φιλιππίδης
Για το διεθνές ένταλμα της σύλληψής του διαμαρτύρεται ο Άγγελος Φιλιππίδης με έγγραφό του, μέσω του συνηγόρου του Αθανάσιου Βαρλάμη, το οποίο απευθύνεται στον εισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Αγγελή αρμόδιο για την έκδοση εντάλματος.

Ο πρώην προέδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη ζητά την επίσπευση της έκδοσής του στην Ελλάδα, επισημαίνει ότι ουδέποτε οι δικαστικές αρχές τον κάλεσαν να δώσει εξηγήσεις πριν ακόμη προχωρήσουν στην έκδοση του εντάλματος και χαρακτηρίζει τη σύλληψή του «απρόσμενη και απαράδεκτη».

Κλείσιμο
Ο κ. Βαρλάμης προσκόμισε στον εισαγγελέα Εφετών ολόκληρο το ιστορικό της υπόθεσης και το εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα, που είχε εκδώσει ο εντολέας του προτού συλληφθεί στην Κωνσταντινούπολη. Επίσης, του δήλωσε εγγράφως, ώστε να ενημερωθεί ο Τούρκος εισαγγελέας, ότι ο Φιλιππίδης παραιτείται κάθε ένδικου δικαιώματος που έχει, ώστε να ολοκληρωθούν ταχύτερα οι διαδικασίες.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης