Ομοσπονδίες Αστυνομικών: Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα...

Ομοσπονδίες Αστυνομικών: Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα...

Καλούν τα αρμόδια υπηρεσιακά και κυβερνητικά όργανα να αντιμετωπίσουν το έλλειμμα ασφαλείας που βιώνει ο ίδιος ο αστυνομικός στην επικίνδυνη γι' αυτόν «καθημερινότητα»

Ομοσπονδίες Αστυνομικών: Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα...
Τη θλίψη και την οδύνη τους αλλά και κριτική στα αρμόδια υπηρεσιακά και κυβερνητικά όργανα εκφράζουν με κοινή ανακοίνωσή τους οι πρόεδροι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας με αφορμή τη δολοφονία του 43χρονου υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη τους που επιχειρούσε επικίνδυνη αποστολή στα ορεινά του Βροντερού Φλώρινας. Ο άτυχος αστυνομικός είναι ο τρίτος αστυνομικός που χάνει τη ζωή του από τις αρχές του 2013 εν ώρα υπηρεσίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι απευθυνόμενοι στους φυσικούς και πολιτικούς τους προϊστάμενους οι πρόεδροι των δύο ομοσπονδιών τους ζητούν: Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα... Τους απευθύνουν, δε, έκκληση «να αντιμετωπίσουν σθεναρά το έλλειμμα ασφαλείας που βιώνει ο ίδιος ο αστυνομικός στην επικίνδυνη γι' αυτόν "καθημερινότητα"».

Κλείσιμο
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου μας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας, ευχόμενοι να αντέξει τη δυσβάσταχτη απώλεια του άξιου μέλους της -οικογενειάρχη, πατέρα και συναδέλφου μας Ηλία και να δει μαζί με εμάς να δικαιώνονται κάποτε οι αγώνες μας, αγώνες και του ίδιου του συναδέλφου μας για μια αστυνομία που θα σέβεται πάνω από όλα τα παιδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης