Συνελήφθη αστυφύλακας για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης

Συνελήφθη αστυφύλακας για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης

Δικογραφία σε βάρος 27χρονου αστυφύλακα για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου

Συνελήφθη αστυφύλακας για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης
Για συμμετοχή σε κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη συνελήφθη ένας 41χρονος αστυφύλακας, ενώ σε βάρος 27χρονου αστυφύλακα δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος, ο οποίος τελεί από το περασμένο Αύγουστο σε κατάσταση αυτοδίκαιης Αργίας για υπόθεση απάτης., συνελήφθη  από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης.

Κλείσιμο
Η εξάρθρωση της οργάνωσης που διακινούσε τα ναρκωτικά έγινε τις τελευταίες ημέρες  από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως αποκαλύφθηκε, στο κύκλωμα συμμετείχαν οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ο παραπάνω Αστυφύλακας ο οποίος είχε ενεργό συμμετοχή καθώς, μεταξύ άλλων, διευκόλυνε τη δράση των μελών της, παρέχοντας στοιχεία από υπηρεσιακά αρχεία.

Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος 27χρονου Αστυφύλακα που υπηρετεί στο ίδιο Τμήμα, για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης