Προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία

Προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία

Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα προκαλώντας προβλήματα – Μπλακ άουτ στο Μαρούσι - Οργισμένοι οι κάτοικοι για την καθυστέρηση της ΔΕΗ 

Προβλήματα στην Αττική από την κακοκαιρία
Ο δυνατός αέρας και η σφοδρή κακοκαιρία πλήττει κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί και στην Αττική.

Ειδικότερα στο Μαρούσι, στον Άγιο Θωμά, εδώ και αρκετή ώρα η περιοχή έχει βυθιστεί στο σκοτάδι, μετά από μπλα άουτ. Αρκετοί αναγνώστες επικοινώνησαν με το protothema.gr
Κλείσιμο
και μας μετέφεραν την οργή τους για την αναπάντεχη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και ειδικά για την καθυστέρηση της ΔΕΗ όσον αφορά την αποκατάσταση του προβλήματος.

Σύμφωνα με τη ΔΕΗ προβλήματα υπάρχουν στο Μαρούσι και στον Ηράκλειο, ενώ η αποκατάσταση του ρεύματος αναμένεται να γίνει σε περίπου μία ώρα.



Επίσης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τόσο στα βόρεια τμήματα του Λεκανοπεδίου όσο και σε Άλιμο και Ελληνικό από τους ισχυρούς ανέμους έχουν ξεριζωθεί δέντρα προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχει κάποιος τραυματισμός.

Η σφοδρή κακοκαιρία που σαρώνει όλη τη χώρα θα συνεχιστεί και αύριο.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης