Ο δυνατός αέρας και η σφοδρή κακοκαιρία πλήττει κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν παρατηρηθεί και στην Αττική.
Ειδικότερα στο Μαρούσι, στον Άγιο Θωμά, εδώ και αρκετή ώρα η περιοχή έχει βυθιστεί στο σκοτάδι, μετά από μπλα άουτ. Αρκετοί αναγνώστες επικοινώνησαν με το protothema.gr και μας μετέφεραν την οργή τους για την αναπάντεχη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος και ειδικά για την καθυστέρηση της ΔΕΗ όσον αφορά την αποκατάσταση του προβλήματος.
Σύμφωνα με τη ΔΕΗ προβλήματα υπάρχουν στο Μαρούσι και στον Ηράκλειο, ενώ η αποκατάσταση του ρεύματος αναμένεται να γίνει σε περίπου μία ώρα.
Κλείσιμο
Επίσης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τόσο στα βόρεια τμήματα του Λεκανοπεδίου όσο και σε Άλιμο και Ελληνικό από τους ισχυρούς ανέμους έχουν ξεριζωθεί δέντρα προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχει κάποιος τραυματισμός.
Η σφοδρή κακοκαιρία που σαρώνει όλη τη χώρα θα συνεχιστεί και αύριο.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».