Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέων διοικητών σε νοσοκομεία της Αθήνας

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέων διοικητών σε νοσοκομεία της Αθήνας

Ίδιοι παρέμειναν οι διοικητές στα νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός και Παίδων Αγία Σοφία 

Με απόφαση που ανήρτησε στη Διαύγεια, ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, διορίζει 13 νέους αξιωματούχους στο ΕΣΥ. Συνολικά οι τελευταίες αλλαγές αφορούν 8 νοσοκομεία. Έχουν εκδοθεί άλλες δυο υπουργικές αποφάσεις για διορισμούς διοικητών στο ΕΣΥ τις τελευταίες δυο εβδομάδες. 

Ίδιοι παρέμειναν οι διοικητές στα νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός και Παίδων Αγία Σοφία (πρόκειται για τους κκ Γιάννη Πετρόχειλο και Μάνο Παπασάββα). 

Με την τελευταία υπουργική απόφαση καταγράφονται δυο μείζονες αλλαγές που αφορούν στα θέματα διοίκησης μονάδων Υγείας στην Αθήνα, καθώς απομακρύνονται ισάριθμοι ικανοί μάνατζερ και αντικαθίστανται από πρόσωπα κυρίως με μεγάλη κομματική ιστορία. Είναι χαρακτηριστική η απομάκρυνση του διοικητή του Ευαγγελισμού, κ. Μιχαήλ Θεοδώρου που επέτυχε σημαντικούς στόχους στη διάρκεια της θητείας του αλλά κι εκείνη της κυρίας Όλγας Οικονόμου στο Σισμανόγλειο. Και οι δυο χειρίστηκαν με επιτυχία τις συγχωνεύσεις μονάδων του πρώην ΙΚΑ στο κεντρικό νοσοκομείου τους καθώς και την κινητικότητα στο πλαίσιο της αλλαγής χρήσης νοσοκομείων. 

Στη θέση του διοικητή του Ευαγγελισμού ( περιλαμβάνεται επίσης το Οφθαλμιατρείο και η Πολυκλινική) τοποθετήθηκε ο κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, στέλεχος της ΝΔ, γνωστός στο ΕΣΥ από την προηγούμενη θητεία του στο νοσοκομείο Λαϊκό, επί υπουργίας Νικήτα Κακλαμάνη και Δημήτρη Αβραμοπουλου. 

Στο νοσοκομειακό σύμπλεγμα του Σισμανόγλειου-Αμαλία Φλέμινγκ-πρώην θεραπευτήριο ΙΚΑ Μελισσίων τοποθετήθηκε ο κ. Ηλίας Καύκας, εκδότης ιατρικών περιοδικών. 

Δείτε τους νέους αξιωματούχους εδώ

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Εμιγκρές!!!

Καλώς τα, τα γαλαζοπράσινα τα παιδιά, έπιασαν δουλειά!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

corruption

Η χώρα μας ανέβηκε επτά θέσεις σε σχέση με το 2018 - Η βελτιωμένη κατάταξη αποδίδεται στις μεταρρυθμίσεις που αναλήφθηκαν το β’ εξάμηνο του έτους, εκτιμά ο Άγγελος Μπίνης, Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας