Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέων διοικητών σε νοσοκομεία της Αθήνας

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέων διοικητών σε νοσοκομεία της Αθήνας

Ίδιοι παρέμειναν οι διοικητές στα νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός και Παίδων Αγία Σοφία 

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέων διοικητών σε νοσοκομεία της Αθήνας
Με απόφαση που ανήρτησε στη Διαύγεια, ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, διορίζει 13 νέους αξιωματούχους στο ΕΣΥ. Συνολικά οι τελευταίες αλλαγές αφορούν 8 νοσοκομεία. Έχουν εκδοθεί άλλες δυο υπουργικές αποφάσεις για διορισμούς διοικητών στο ΕΣΥ τις τελευταίες δυο εβδομάδες. 

Ίδιοι παρέμειναν οι διοικητές στα νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός και Παίδων Αγία Σοφία (πρόκειται για τους κκ Γιάννη Πετρόχειλο και Μάνο Παπασάββα). 

Με την τελευταία υπουργική απόφαση καταγράφονται δυο μείζονες αλλαγές που αφορούν στα θέματα διοίκησης μονάδων Υγείας στην Αθήνα, καθώς απομακρύνονται ισάριθμοι ικανοί μάνατζερ και αντικαθίστανται από πρόσωπα κυρίως με μεγάλη κομματική ιστορία. Είναι χαρακτηριστική η απομάκρυνση του διοικητή του Ευαγγελισμού, κ. Μιχαήλ Θεοδώρου που επέτυχε σημαντικούς στόχους στη διάρκεια της θητείας του αλλά κι εκείνη της κυρίας Όλγας Οικονόμου στο Σισμανόγλειο. Και οι δυο χειρίστηκαν με επιτυχία τις συγχωνεύσεις μονάδων του πρώην ΙΚΑ στο κεντρικό νοσοκομείου τους καθώς και την κινητικότητα στο πλαίσιο της αλλαγής χρήσης νοσοκομείων. 

Κλείσιμο
Στη θέση του διοικητή του Ευαγγελισμού ( περιλαμβάνεται επίσης το Οφθαλμιατρείο και η Πολυκλινική) τοποθετήθηκε ο κ. Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, στέλεχος της ΝΔ, γνωστός στο ΕΣΥ από την προηγούμενη θητεία του στο νοσοκομείο Λαϊκό, επί υπουργίας Νικήτα Κακλαμάνη και Δημήτρη Αβραμοπουλου. 

Στο νοσοκομειακό σύμπλεγμα του Σισμανόγλειου-Αμαλία Φλέμινγκ-πρώην θεραπευτήριο ΙΚΑ Μελισσίων τοποθετήθηκε ο κ. Ηλίας Καύκας, εκδότης ιατρικών περιοδικών. 

Δείτε τους νέους αξιωματούχους εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης