Τρίκαλα: Κυκλοφορούσε οπλισμένος με τρία μαχαίρια

Τρίκαλα: Κυκλοφορούσε οπλισμένος με τρία μαχαίρια

Σε ένα τσαντάκι που είχε δίπλα του στο κάθισμα του συνοδηγού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι τρεις σουγιάδες καθώς και ένα σπρέι πιπεριού

Αύριο τα εγκαίνια της έκθεσης για τη Μάχη του Μαραθώνα
Τρίκαλα: Κυκλοφορούσε οπλισμένος με τρία μαχαίρια

Ούτε έναν, ούτε δυο, αλλά τρεις πτυσσόμενους σουγιάδες είχε μαζί του ένας 57χρονος που εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας να κινείται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν!

Σε ένα τσαντάκι που είχε δίπλα του στο κάθισμα του συνοδηγού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι τρεις σουγιάδες με λάμες μήκους 10, 14 και οκτώ εκατοστών, καθώς και
Κλείσιμο
ένας εκτοξευτήρας με σπρέι πιπεριού που εμπίπτει στο νόμο περί όπλων. Ο οδηγός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει αν εμπλέκεται σε παρανομίες με τη χρήση των αιχμηρών εργαλείων.

*** Από έναν τυχαίο έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων δυο νεαροί Έλληνες ηλικίας 25 και 26 χρόνων. Στο όχημά τους βρέθηκαν ένα πιστόλι, ένας φορητός ασύρματος και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης