Κατηγορούμενος για απρόκλητη σωματική βλάβη, θα οδηγηθεί σήμερα, Τετάρτη στον εισαγγελέα, ο πρώην υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή, ιδιοκτήτης του καταστήματος στρατιωτικών ειδών, το οποίο έγινε στόχος επίθεσης με πέτρες και ξύλα άγνωστων κουκουλοφόρων αργά το απόγευμα της Τρίτης στα Γιάννενα.
Όπως έγινε γνωστό, από αστυνομικές πηγές, όταν εκλήθη στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, προκειμένου να κάνει αναγνώριση των δραστών, μετά τις προσαγωγές που είχαν γίνει για την υπόθεση, μπαίνοντας στο γραφείο αξιωματικού της Ασφάλειας, αιφνιδιαστικά, χαστούκισε τρεις κοπέλες, οι οποίες είχαν προσαχθεί.
Οι αστυνομικοί αντέδρασαν αμέσως και τον συνέλαβαν, ενώ μήνυση σε βάρος του κατέθεσαν και οι τρεις νεαρές γυναίκες.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.